Konvalinková, Syslová, Křížková: Vzbouření v divadle. ODMÍTLY jít na jeviště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konvalinková, Syslová, Křížková: ODMÍTLY jít na jeviště!

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (Foto Aha! – Daniel Černovský )

Konečně se naplno rozjelo zkoušení muzikálu na písničky Waldemara Matušky (†76) Láska nebeská. Má to ale jeden háček. Jediná činoherní role, bez které se muzikál neobejde, se stále nezkouší. Všechny tři její představitelky – Naďa Konvalinková (69), Dana Syslová (75) a Hanka Křížková (63), které alternují, se děsí koronaviru a odmítají vstoupit na jeviště Divadla Broadway.

Herečky Naďa Konvalinková, Dana Syslová a Hanka Křížková k tomu ale mají velký důvod. Naďa s Danou jsou v rizikové skupině, navíc Syslová si prošla zrádnou rakovinou gynekologického charakteru, kvůli které musela podstoupit operaci a sérii chemoterapií. A je tedy ve velmi rizikové skupině. A Hanka? Ta má covid s těžkým průběhem sice za sebou, jeho následky ale přetrvávají. Provázely ji bolesti hlavy, zad, očí, bolesti břicha, trápil ji kašel a teplota. Po více než dvoutýdenní léčbě jí vyšel sice test negativní, kašlala ale pořád a na plicním jí nakonec diagnostikovali akutní bronchitidu.

„Užívám antibiotika. Nikdo se mi nemůže divit, že nechci do společnosti lidí. A holkám se taky nikdo nemůže divit, že se bojí. My to ale všechno doženeme, vždyť se na muzikál všichni moc těšíme,“ řekla Aha! Křížková a dodala: „A co je víc než zdraví? Nic.“ Režisér a scenárista Lásky nebeské Zdeněk Zelenka (65) si nicméně trošku zoufá.

Waldovy Vánoce: Boží hod na floridské salaši!

Video se připravuje ...

Muzikál má v Divadle Broadway premiéru už 28. ledna. A role správkyně budov vysokoškolských kolejí – tedy tří grácií Nadi, Dany a Hanky – je tak důležitá, že herečky prakticky neslezou z pódia. „Naštěstí zkoušky natáčíme na mobil, takže je mohou dámy sledovat na interních webových stránkách muzikálu. Prý jim to bohatě stačí,“ komentuje Zelenka.

Štědrý večer s Waldemarem: Tradice i půlnoční mše!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
vigela
2. 12. 2020 • 15:23

Mají rozum.

aveneta
2. 12. 2020 • 08:17

Jsou to ženy v seniorském věku a tak berou situaci jinak než mladší lidé....souhlasím s tím výrokem, že zdravíčko je to nejpodstatnější v životě, nikoliv peníze !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.