Záhada fotky s Brejchovou! Co Brodská nerozluštila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Záhada fotky s Brejchovou! Co Brodská nerozluštila?

Tereza Brodská dojala fotkou svých rodičů
Tereza Brodská dojala fotkou svých rodičů (Instagram, archiv)

I dcera Jany Brejchové (80) a Vlastimila Brodského (✝81) podlehla kouzlu sociálních sítí. Necelým třiceti tisícům fanoušků se čas od času pochlubí staršími fotkami ze svého dětství, které doplní svými vzpomínkami na danou událost.

Na svém instagramovém účtu herečka zveřejnila například fotografii s Oldřichem Kaiserem (65) a sama na sebe práskla, že do něj byla zamilovaná. Nedávno ale, jak sdělil web Super. cz, přidala fotografii, na které je ještě v bříšku své slavné maminky, jíž objímá Vlastimil Brodský. Fotka má ale jeden háček.

Tím je opodál stojící muž, jehož identita není známá. Samotná herečka jeho totožnost za ta léta nezjistila. „Tatínek, maminka, já v bříšku a pána vlevo jsme dodnes nerozluštili,“ směje se Tereza.

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou

Video se připravuje ...

Fanoušci se snažili neznámého muže identifikovat, ale ke zdárnému konci nedošli. Nejedná se o žádného příbuzného, a tak tato fotografie navždy bude uchovávat tajemství.

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.