Proč Felix zdrhá od Gelemové? Šokující odhalení Dády! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč Felix zdrhá od Gelemové? Šokující odhalení Dády!

Dcera Patrasové a Slováčka slaví narozeniny
Dcera Patrasové a Slováčka slaví narozeniny (Blesk/Instagram: Anna julie Slováčková)

Nebylo ji vidět od pohřbu Hany Krampolové (✝59). Dáda Patrasová (64) během nouzového stavu dodržovala opatření a zůstávala doma. Zatímco se svým stávajícím přítelem Vitem se možná neuvidí do konce roku kvůli pandemii, manželovi během tohoto náročného období doma vyvařuje!

Patrasová se s touto informací svěřila webu Super.cz a zdá se, že se jejich vztah konečně zlepšil a najdou společnou řeč. Že by se ale Felix (77) chodil k Dádě najíst, čekal asi málokdo. "Chodí ke mně každý den. Vycházíme spolu skvěle. Přinese suroviny, ze kterých mu vařím. Naposledy to bylo maso na hovězí polévku, která byla fantastická a silná. Moc si moji kuchyni pochvaluje," prozradila Dáda.

Proč je ona tou, která Felixovi vaří, a společné jídlo Slováček nesdílí spíše se svou přítelkyní Lucií Gelemovou (37), sama neví a o výtvarnici  se nechtěla nijak vyjadřovat.

Jak se dělily Gottovy peníze? Partyšová o rozchodu s dalším milencem. A Conneryho česká stopa!

Video se připravuje ...

Díky kontaktu s manželem se sice necítí tak sama, přeci jen se jí ale stýská především po vnoučatech Rafaelovi a Felixovi. "Neviděla jsem je od léta," smutně prohlásila Dáda. Společné rodinné chvíle zažívá alespoň se svou dcerou Annou Slováčkovou (25). "S Aničkou se vídáme sporadicky, někdy zaběhne, protože bydlí kousek," svěřila se s tím, že doufá, že se jí nevrátí zhoubná nemoc, se kterou bohužel zápasila.

Zastaví Dominika dokument o Gottovi? A Dáda zůstala sama, splní Felix slib?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sasasa
6. 1. 2021 • 13:19

Hlavně všechno zveřejňovat, aby jsme věděli kdejaký úlet těchhle trapných lidiček, proč nedělají jen to, co umí, kde jaou jedničky, ale osobní život je každému šuma fuk, máme své životy a jestli se stůl prohýbá pod jednou sušenkou na talíři, tak tedy to se máme líp

zamlzena
26. 12. 2020 • 11:23

Kdyby jí bylo dvacet a neměla děti, tak by možná do Itálie odjela. V určitém věku je člověk zodpovědnější k sobě i ke e druhým a převládá u něho rozum.

-bello-
25. 12. 2020 • 21:51

Proč by se měl Slováček vláčet s nějakým hovězím na polívku k Patrasové.Buď je to hodně starý článek, kdy ještě lavíroval mezi oběma, anebo Patraska najust kecá a jeho to vytáčí, což mu ze srdce přeju, protože lítat za ště.kou " umělkyní " Gelemovou mi přijde trapný.Nikdy nezapomenu na ty její hnusné toporné malůvky, kde jakoby malovala Patrasovou a urážela ji !

nika70
25. 12. 2020 • 17:52

Pěkná blbost s tím Vitem. To si vymýšlí, aby nebyla za opuštěnou chudinku.

illenne
25. 12. 2020 • 16:43

To je trapné, nejspíše si k tomu něco sama přidává. Už jednou to Felix komentoval, že to tak úplně není. Nevím, co tím sleduje. Asi, aby se na ni nezapomnělo .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.