Rozvod, který ji zlomil srdce: Bohdalová o zradě Brzobohatého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozvod, který ji zlomil srdce: Bohdalová o zradě Brzobohatého

Brzobohatý a Bohdalová: Pro Jiřinu osudový vztah.
Brzobohatý a Bohdalová: Pro Jiřinu osudový vztah. (Foto ČT, Bontonfilm, ara)

Milovala ho naplno, vášnivě, horlivě. Právě tak popisovali lidé blízcí Jiřině Bohdalové (89) a Radku Brzobohatému (†79) jejich vztah. Také charismatický herec hvězdu stříbrného plátna zbožňoval, jenže pak mu vstoupila do cesty temperamentní Hana Gregorová (69).

 „Jiřina na Radka strašlivě žárlila. Až tak, že z toho byl zoufalý. Sledovala ho na každém kroku, zakazovala mu dokonce fanynky a on z toho byl docela hotový,“ prozradila před časem osoba blízká této dvojici pro Aha!. Problémy měli tedy zřejmě už před Gregorovou, jenže nikdy to nebylo fatální. Jenže pak Radek při natáčení poznal Hanku.

Bylo z toho velké vzplanutí a intuice nejspíš Jiřině Bohdalové napověděla, že je zle. Dokonce měla přijet na Slovensko, kde Radek točil Noční jezdce. „Točilo se to dlouho. Skoro tři měsíce. Radek se tehdy zakoukal do Hany, úplně se do ní zbláznil. Jiřinka přijela, možná něco tušila, ale ti dva nedali nic znát. A Radek s Jiřinou se tam nehádali, nebylo nic, žádné žárlivé scény,“ vybavil si tehdejší dobu, léto jednaosmdesátého roku, jeden z herců tohoto snímku.

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu

Video se připravuje ...

Jenže Radek nakonec kvůli Slovence přece jen z manželství odešel. Zatímco on si pak Hanu Gregorovou vzal, Jiřina Bohdalová už zůstala sama. Proč už se nikdy nevdala, prozradila pro časopis Blesk pro ženy. „Bylo mi padesát a s Radkem jsme prožili nejkrásnější roky života. Nechtěla jsem si tu vzpomínku a zážitek osmnácti společných let nikým kazit,“ okomentovala, proč už pro ni nebylo další manželství akceptovatelné. Musela to být opravdu neskutečná láska!

Jiřina Bohdalová ve Zlaté masce: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.