Svět s Meghan soucítí, ale… Z reakce královny mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svět s Meghan soucítí, ale… Z reakce královny mrazí!

Královna Alžběta odmítla těžkou situaci vnuka komentovat.
Královna Alžběta odmítla těžkou situaci vnuka komentovat. (archiv)

Manželka prince Harryho (36) vydala v listu New York Times bolestivé svědectví o tom, jak v červenci letošního roku potratila. Zatímco fanouškové páru zahrnuli jejich sociální síť lavinou soucitných a podpůrných komentářů, z chování zbytku královské rodiny trochu vstává husí kůže.

Jediný, kdo se vzmohl na srdečnou reakci, byl Charles Spencer (58), bratr zesnulé princezny Diany. „Nedokážu si představit bolest, kterou páry nad ztrátou svého dítěte pociťují. Je to nesmírně smutné,“ reagoval podle webu Blesk.cz v britské talk show.  Buckinghamský palác serveru Mail Online na žádost o reakci pouze vzkázal: „Je to hluboce osobní záležitost, ke které se nebudeme vyjadřovat.“

Kate a Meghan na Wimbledonu:

Televizní moderátorka a královská komentátorka Lisa Wilkinsonová není ale postojem zbytku královské rodiny překvapená. „Vyjádřil se i Dianin bratr. Kdyby Meghan byla nadále členkou královské rodiny, nebylo by jí umožněno podělit se se svou ztrátou a pomoci ženám a párům ve stejné situaci,“ domnívá se.

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci



Přečtěte si
Milla
6. 1. 2021 • 15:18

No hlavně královská rodina to ví už od léta takže teď nemají žádný důvod reagovat na to že tuto informaci propíchla Meghan v americkém tisku,takže nevidím důvod k tvrzení že z jejich reakce mrazí.Navíc když už na něco reagují veřejně,musí se to týkat veřejného života,tradičně odpovídají že se k privátním záležitostem nevyjadřují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.