MEGA TRAPAS Belohorcové: To se fakt nepovedlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

MEGA TRAPAS Belohorcové: To se fakt nepovedlo!

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová (Instagram)

Pořádný výsměch schytala od fanoušků Zuzana Belohorcová. Ta totiž kývla na spolupráci, která se k ní podle fanoušků rozhodně nehodí. Jejda!

Zuzana Belohorcová dostala sodu od sledujících na Instagramu. Reklama na produkty na vlasy se k bývalé moderátorce totiž moc nehodí. Sama totiž bohužel bujnou hřívu rozhodně nemá a tak jsou fanoušci toho názoru, že je její propagace takovýchto produktů nevhodná.

„Reklamu na vitamíny na vlasy podporující jejich růst a kvalitu pochopím u Andrey Verešové, která má nádherné, dlouhé, husté a zdravé vlasy, ta je ideální tváří tohoto produktu, ale ve vašem podání to vyzní spíš jako parodie,“ napsal podle Blesku jeden z fanoušků. „K vám se reklama na tento produkt nehodí, máte úplně řídké vlásky,“ dodal další její sledující na sociální síti. Belohorcová by si tak měla spolupráce příště více promyslet.

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.