Ztráta milionů! Odpadá mi jedna práce za druhou, skuhrá Rychlý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ztráta milionů! Odpadá mi jedna práce za druhou, skuhrá Rychlý

Petr Rychlý
Petr Rychlý (Foto Aha! – M. Hykl, FTV Prima, ara)

Byly časy, kdy bral i půl milionu korun měsíčně. A to hlavně díky Nově, pro kterou byl Petr Rychlý (55) díky roli Čestmíra Mázla hvězdou. Náhlý konec Ordinace v růžové zahradě a zavřené divadlo pro něj bude fatální...

Jarní nečekané volno po první vlně koronaviru ještě celkem zvládnul... „Horší situace nastává ale teď. Sám na svém diáři vidím, jak mi odpadá jedna práce za druhou,“ přiznal v září, když měl ještě Ordinaci jistou a za jeden natáčecí den si mohl odhadem vydělat 15 tisíc korun. Přitom svého času natáčel i 13 dní v měsíci, což měsíčně dělalo i 195 tisíc korun. Za celou tu dobu, co nosí bílý plášť jako gynekolog z Kamenice, nebyl před kamerou jen jeden měsíc.

Nový režim

„Doktorem Mázlem jsem patnáct let a je pravda, že jsem s ním už hodně srostlý. Samozřejmě se na život bez něj zvyknout dá, a je mi jasné, že ten okamžik jednou nastane. Myslím ale, že tahle chvíle je zatím ještě daleko,“ tvrdil iDnes před dvěma měsíci. Ale to se přepočítal. Seriál diváky naposledy uvidí na jaře 2021. V diáři mu zatím zůstává natáčení pořadu pro kutily Rady ptáky Loskutáka, za který má podle informací Aha! 120 tisíc korun měsíčně.

Petr Rychlý jako Jan Nedvěd – Tvoje tvář má známý hlas

Bez divadla

Pak už jen příležitostně dabuje, což mu do rodinného rozpočtu přinese tak cca 10 tisíc korun měsíčně. A ještě horší je to pochopitelně s divadlem - sice zatím zůstává členem souboru Divadla na Vinohradech, ale to je momentálně zavřené kvůli vládním opatřením.

Během účinkování v Ordinaci mu zemřel táta i máma

Před Ordinací se veřejnosti vůbec neprezentoval jako herec. Původně měl smlouvu jen na deset natáčecích dnů, pak ale v projektu zůstal 15 let. A za tu dobu se jeho život s Ordinací dost prolnul. Kvůli roli si nechal oholit vlasy a vlasy mu pak prý už nikdy pořádně nenarostly. V době, kdy hrál, že má nádor ve střevě, měl rakovinu jeho opravdový táta. „Čerpal jsem z jeho zkušeností. Viděl jsem, jak ten člověk špatně snáší léčbu. Bylo to složitý,“ popsal. Když pak umírala jeho seriálová manželka Magda (Markéta Plánková), utrpěl ztrátu i ve svém životě. „Bylo to pro mě i civilně neradostné období, protože mi čerstvě umřela maminka a musel jsem točit i tuhle scénu. Bylo to strašně těžký, jeli jsme to hodněkrát, pak jsme byli úplně vyčerpaní,“ přiznal. 

Nova už točí nový seriál

Nova zatím neoznámila, co bude vysílat místo Ordinace. Začalo se ale spekulovat, že už má náhradu - nový seriál Sestřičky, který v utajení natáčí. „V tuto chvíli vám mohu potvrdit, že TV Nova připravuje nový seriál. Nejedná se ovšem o projekt, který by měl nahradit Ordinaci v růžové zahradě. Další informace, včetně názvu, budou představeny v rámci lednové tiskové konference,“ sdělila Aha! tisková koordinátorka Tereza Drtinová. Navíc seriál s pracovním názvem se jmenuje stejně jako konkurenční seriál Primy – Sestřičky Modrý kód. „Upřímně jsme překvapeni, že se televize Nova pouští do tématu, které naše televize již úspěšně delší dobu vysílá,“ sdělila Aha! Kateřina Kotalová za Primu s tím, že zatímco Ordinace to balí, oni zahájili veřejnou sbírku pro sestry v 1. linii.

Morávková, Čenský, Adamovská: Unikátní dokument z natáčení Ordinace, která ohlásila konec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
21. 1. 2021 • 09:14

Tohle když čtu, tak si uvědomuji i tu druhou stránku covidu...jo přestali hrabat peníze lidé toho typu !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!

tulip
2. 12. 2020 • 13:32

Pane Rychlý,že se nestydíte.To že Vaše rodina neumí hospodařit,je jen Vaše neštěstí. My dva důchodci,s důchody kolem necelých pětadvaceti tisíc měsíčně,žijící v pražském nájemním bytě,jsme ještě nesáhli na úspory.Ale chce to umět počítat,hospodařit a nevadí nám výsměch,že sledujeme slevové letáky.

stoura
28. 11. 2020 • 06:22

Obyčejný člověk si u tohoto jedince musí odplivnout!!! byly časy kdy bral i půl milionu měsíčně, za jeden natáčecí den dostával 12 000kč, našinec to má jednou za měsíc jako penzi!! To hovado který si z těch peněz nedokázalo našetřit, by teď měllo držet rypák a hodně se zamyslet!!!!

zadnice
27. 11. 2020 • 10:38

No hlady snad neumře, když tak si může vzít půjčku u Zonky!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.