Veřejný výsměch Burešové ze Slunečné: Není to už přes čáru?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veřejný výsměch Burešové ze Slunečné: Není to už přes čáru?!

Eva Burešová
Eva Burešová (Instagram)

V uplynulých měsících kromě hraní v seriálu zároveň hodnotila z porotcovského křesla účastníky show Tvoje tvář má známý hlas. Na základě této zkušenosti si Eva Burešová (27) posteskla i nad tím, že se problematika bílých a černých jaksi přetáčí naruby. Za svůj názor to ale následně schytala od herecké „kolegyně“.

„Mám pocit, že bílá rasa začíná být utlačovaná. Cokoliv řekneme, musíme se obhajovat a omlouvat se. To je jeden z důvodů, proč jsem přestala poslouchat Beyoncé. Byla to moje modla a idol, teď je každá její píseň: my jsme nejlepší, my černoši jsme nejlepší, ty na nás nemáš, já mám tenhle zadek, tyhle vlasy... Přišlo mi, že nejsem hodna její hudby,“ řekla například Burešová v rozhovoru U kulatého stolu. Dále se pozastavila nad tím, že účastníci Tváře už v rámci převleků nemění zároveň barvu kůže. Údajně prý dostali zákaz.

Prima v roce 2020: Návrat superšéfa Pohlreicha a nový seriál!

Video se připravuje ...

Právě tato její slova se podle webu Expres.cz dotkla herečky Aleny Dolákové. Herečce a zpěvačce dala nemilosrdně najevo, co si o ní myslí: „Eva Burešová Salvatore si myslí… Pardon, má pocit, že je bílá rasa utlačovaná. Nechápu, proč nejrůznější odborníci na světové problémy typu koronavirus nebo globální oteplování nenásledují slova Evy Burešové, že je v lidech potřeba probouzet lásku, a ne boj. Vždyť láska vše vyřeší. Láska je,“ vysmála se jí ve videu Doláková, podle níž kdyby ezo herečky ovládly svět, nemuseli bychom se zabývat fakty.

„Faktem totiž je, že pokud si Salvatore myslí, že utlačování je to, že si v rámci Tvoje tvář má známý hlas nemůže napatlat obličej krémem na boty, jako to dřív dělávali bílí otrokáři, než šli zlynčovat své černé otroky, měla by si to vygooglovat,“ vzkázala Evě Doláková. Pokusí se hvězda Slunečné o nějakou obhajobu? Nebo Dolákové ukáže, že láska skutečně vítězí?

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
gigon
7. 12. 2020 • 08:19

Pišu z mobilu ,,, ty take si dobra češtin,,,,že mlč

gigon
7. 12. 2020 • 08:15

Přesně jsi dilinka

modrodolka
6. 12. 2020 • 20:22

taky dobrý, gigonku

modrodolka
6. 12. 2020 • 20:20

jestli jsi "buch", to nevím, ale v každém případě jsi dobrej češtinář. Děkuj "bochovi", že jsi prošel základkou. Nebo né?

modrodolka
6. 12. 2020 • 20:18

na 3 směny

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.