Vlastní ji zklamaly? Agátiny děti jsou pro Batulkovou nejvíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vlastní ji zklamaly? Agátiny děti jsou pro Batulkovou nejvíc!

Dana Batulková v seriálu Slunečná
Dana Batulková v seriálu Slunečná (TV Prima)

I přes nevydařené manželství syna Jakuba Prachaře (37) a modelky Agáty Hanychové (35) se Dana Batulková (62) snaží být pro vnoučata plnohodnotnou babičkou. Jakmile je to možné, svůj čas si vymezí především na vnoučata.

Dceru Miu mají Agáta s Jakubem ve střídavé péči, ale na prarodiče se nezapomíná. Herečka si k sobě při volné chvíli bere jak vnučku Miu, tak i prvorozeného Kryšpína, kterého má Agáta z přechozího vztahu. Momentálně s nimi prý tráví svůj čas mnohem raději než se svými dětmi.

Dana Batulková: S dospělými dětmi se nedá mluvit! Jsem vděčná za vnoučata od Agáty!

Video se připravuje ...

„S mými dospělými dětmi je to těžké a není s nimi rozumná řeč, proto jsem vděčná za vnoučata. Neříkám, že je u sebe mám pravidelně, ale občas ano. Zrovna dnes ke mně přijedou a na to se moc těším. Vlastně jedna pozitivní věc na pandemii je, a to, že jsme jako rodina víc spolu a užíváme si to,“ prozradila herečka Blesku.

V současnosti se veřejnost zabývá spíše její dcerou Marianou (26) kvůli jejímu zdá se až přehnanému hubnutí. Její maminka ale spekulace o poruchu příjmu potravy vyvrací.  „Rozhodně bych to nenazývala anorexií. Mariana se v první vlně na jaře zakulatila, šla do sebe, začala se víc hýbat, jí zdravě a zhubla. Zhubla krásně, ale možná by kilo dvě měla přibrat. Víte, já jsem v jejím věku taky byla oplácaná, ale pak to šlo dolů. Tak jí říkám, podívej se na mě - jak teď vypadám, horší už to nebude,“ s úsměvem dodává Batulková.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
26. 12. 2020 • 16:39

Nikdo se Batulkové nemůže divit, že jsou pro ni víc vnoučata. Její děti vyrostly s nepatřičným sebevědomím že jsou „někdo”, protože jsou z herecké rodiny. Jakub to přehání s tím svým chováním, jakože on je oproti jiným jednička. A dcera se nedokáže smířit s tím, že není vůbec talentovaná ani jako herečka, ani jako zpěvačka a proto se snaží v bulváru zviditelňovat přes ztrátu menstruace a poruchu stravování. Už je dost stará na to, aby si konečně našla chlapa a založila rodinu, snad by potom neměla potřebu sdělovat veřejnosti své intimní problémy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.