Kalivodová zastavila Karlův most: Zpívala na Vltavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kalivodová zastavila Karlův most: Zpívala na Vltavě!

Andrea Kalivodová
Andrea Kalivodová (profimedia)

V předvečer svých 43. narozenin nadělila Andrea Kalivodová dárek nejen sobě, ale i lidem při procházce po Karlově mostě. Z lodi na Vltavě jim zapěla operní árie a sklidila bouřlivý potlesk

Jako hold hudbě a k oslavě znovu povolení zpěvu a hudebních i divadelních produkcí zazpívala sólistka Národního divadla Praha Andrea Kalivodová v rámci živého vystoupení z lodi Explorer. „Během dvou dní jsme s mým týmem dokázali tento nápad zrealizovat. Chtěla jsem lidem dát v této smutné době trochu radosti a podle jejich reakcí mám obrovskou radost, že se to povedlo,“ svěřila deníku Aha! Andrea, která zazpívala na vodě pod mostem několik arií i písní ze slavných muzikálů. „Nebyl to koncert, na který jsem zvyklá, jak už jsem říkala lidem, nesmíme mít diváky, tak se nedívejte, jen poslouchejte,“ dodala operní diva, která tak obešla vládní nařízení.

Andrea Kalivodová zazpívala z Vltavy. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.