Pavel Trávníček (70) v slzách: COVID MU VZAL MILOVANOU ŽENU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Trávníček (70) v slzách: COVID MU VZAL MILOVANOU ŽENU

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (Foto Blesk – Martin Hykl)

Maminka manželky Pavla Trávníčka (70) od minulého čtvrtka bojovala v prostějovské nemocnici s koronavirem a zápalem plic. Včera ráno, přesně měsíc před Štědrým dnem, Blanka Fialková (†58) nemoci bohužel podlehla.

Tchyni prince z pohádky Tři oříšky pro Popelku přivezli lékaři do nemocnice s covidovým zápalem plic koncem minulého týdne. „Moje máma týden ležela doma v domnění, že má chřipku, že to nic není. Dnes ji odvezdli s covidem a zápalem plic do prostějovské nemocnice,“ napsala Monika (35) minulý čtvrtek. Pavel i jeho žena věřili, že se z toho dostane. Úterní ráno ale přineslo tu nejbolestivější zprávu!

„Dnes se zhroutil svět!“ vyjádřila své pocity na Facebooku Trávníčková a několik hodin svůj status nijak více nekomentovala. To, co si stovky lidí, kteří větu Moniky četli, potvrdil deníku Aha! sám Trávníček. „Maminka Moniky zemřela. Ach jo!“ odpověděl na náš přímý dotaz legendární herec. Podle našeho zjištění měl v době uzávěrky tohoto vydání vézt svoji ženu za rodinou na Moravu, kde nyní řeší všehny náležitosti a také poslední rozloučení.

Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit

Video se připravuje ...

Ošetřovala nemocné

Maminka Moniky Trávníčkové pracovala v sociálním zařízení, kde denně přicházela do kontaktu s nakaženými. „Pro tyto lidičky ve zdravotních a sociálních službách to je velmi vysilující a stresující období a mají můj velký obdiv a moc jim děkuji za pomoc. Právě vy si zasloužíte odměnu,“ napsala ještě v době hospitalizace své maminky Monika.



Přečtěte si
ivanak
26. 11. 2020 • 13:30

Dobrej titulek...no věkem by k němu tchyně pasovala no...jinak upřimnou soustrast celé rodině...

mbmb
26. 11. 2020 • 08:59

kazdy ma tchyni ,pani Fialkova mlada zemrela ,ale psat o Tom ????

Skrhola
25. 11. 2020 • 11:36

Je to asi hrozný co teď řeknu ale musí to ven...jinej by se radoval že si vod tchýně konečně může voddáchnout a má teď svatej klid, ale budiž, každej to holt vidí jináč

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.