Dostala »kopačky«? Jánová ze Slunečné je prý SAMA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dostala »kopačky«? Jánová ze Slunečné je prý SAMA!

Víťa a Bára: Tohle je už minulost?
Víťa a Bára: Tohle je už minulost? (Foto FTV Prima, Herminapress.cz)

Po osmi měsících randění s Vítězslavem Bečkou (26) má být hlavní představitelka Sylvy ze Slunečné zase single. Co stojí za údajným rozchodem?

„Já na to teď nebudu odpovídat. Nezlobte se. Já to nebudu potvrzovat ani vyvracet,“ odpověděla na dotaz webu Expres.cz. Zdroj blízký Báře i Vítězslavovi ale prozradil, že byl rozchod velmi náhlý: „Bylo to velmi rychlé a nečekané. V jednu chvíli byli spolu a působili jako pár roku a najednou se rozešli. Nikdo to nečekal,“ uvedl.

Bára přitom na svoji lásku pěla douhou dobu jen maximální chválu. „Čím víc jsem ho poznávala, tím víc jsem si z něj sedala na zadek, každý den níž a níž. Ty jo, říkala jsem si, kam až to zajde? Má neuvěřitelný rozhled. Názory podložené argumentem, statistikou, výzkumem, takže když něco říká, můžu mu věřit. Umí si ale i hrát. Strašně se mi líbí, co už dokázal a jak na sobě pracuje. A že je spirituálně orientovaný a přitom nohama na zemi. A taky že je obrovský a já se do něj můžu schovat,“ popisovala. Růžové brýle ale někomu z nich zřejmě spadly.

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí

Video se připravuje ...

 

Jestliže se skutečně rozešli, ve zlém to rozhodně neproběhlo. Jánová má totiž Bečku i nadále podporovat v jeho plánu vydat sbírku básní. Na sociální síti k tomu shání prostředky. K soužití s poetou ještě dodala: „Nezarazím to, ale komentovat to nebudu,“ uvedla krátce. Pravda se ale stejně brzy „odkope“.

Bára Jánová musela dát pivo na první dobrou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.