Monika Žídková: Strach o dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Žídková: Strach o dceru!

Monice Žídkové to s Janem Halířem náramně sluší.
Monice Žídkové to s Janem Halířem náramně sluší. (Česká televize)

PRAHA – Na fotkách zatím vypadají jako suverénně nejvyladěnější pár druhé řady StarDance! Podaří se ovšem modelce a podnikatelce Monice Žídkové (30) a jejímu tanečnímu partnerovi Janu Halířovi (29) přenést tuto harmonii i na taneční parket?

Na fotkách zatím vypadají jako suverénně nejvyladěnější pár druhé řady StarDance! Podaří se ovšem modelce a podnikatelce Monice Žídkové (30) a jejímu tanečnímu partnerovi Janu Halířovi (29) přenést tuto harmonii i na taneční parket? Jak se na jejich výkonu podepíše skutečnost, že jako jediní netrénují přímo v Praze? A jak výkon Žídkové ovlivní její dcera Nikola?

Miss Europe 1995 si zatím pochvaluje především svého parťáka. „Určitě mám velkou výhodu ve svém tanečním partnerovi, který mi vychází maximálně vstříc. Tréninky uzpůsobujeme tomu, jak jsme zrovna unavení. Třeba zrovna dneska mám den volna na odpočinek,“ říká Žídková. Ta už má dokonce i svůj oblíbený tanec. „Určitě waltz. Asi proto, že se můžu pořádně opřít o svého tanečního partnera,“ tvrdí s úsměvem.

Žídková však řeší docela zásadní problém. Musí vymyslet, jak sladit neuvěřitelně fyzicky i časově náročné tréninky s tím, že její dcerka Nikolka začala chodit do první třídy. „Nikolka je strašně šikovná a ve škole ji to zatím strašně baví. Já se snažím trénovat hlavně dopoledne, když je ve škole. Odpoledne mám čas se jí věnovat,“ vysvětluje úspěšná modelka, podnikatelka i maminka.

Jenže těžko říct, jak bude Nikolka snášet odloučení, které nastane od 3. listopadu, kdy druhá řada StarDance začne a Žídková se bude muset přesunout do Prahy. „Nebude to určitě jednoduché, ale děti jsou zvyklé být jen s tatínkem. On pro ně vždycky vymyslí spoustu zajímavé zábavy a činností. Například bruslení. Myslím si, že budou určitě úplně v pohodě, na rozdíl ode mě,“ uzavírá s obavami krásná tanečnice.

23.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.