Rozvod Meghan a Harryho? Nečekané okolnosti všechno mění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod Meghan a Harryho? Nečekané okolnosti všechno mění

Meghan a Harry přestavěli obývák
Meghan a Harry přestavěli obývák (profimedia)

O tom, že půjde bývalá královská dvojice od sebe, se spekuluje v zásadě od chvíle, kdy se vzali. Po narození syna Archieho (1) se propírala jejich veřejná hádka, která měla údajně leccos naznačovat. Jenže pak se to celé zase otočilo. 

Když Harry napsal své manželce minulý rok v srpnu přání k narozeninám, překvapivé reakce nebraly konce. „Krásné narozeniny mojí úžasné manželce. Děkuji ti, že mě provázíš během tohoto dobrodružství – s láskou Harry,“ stálo ve vzkazu na sociální síti. Na to jejich fanoušci zareagovali s údivem: „Takže žádný rozvod?“ napsal jeden z nich. „Viděl jsem, že máte pauzu či něco takového. Vypadá to ale, že je vše v pořádku,“ neskrýval překvapení další. V té době se totiž o jejich rozchodu spekulovalo ve velkém. Jenže na nejhorší nedošlo.

Královské svatby: Koho Harry a Meghan následovali?

Video se připravuje ...

Jejich vztah pak zřejmě upevnila společná cesta do Afriky. Na ní už oba sršeli zase láskou, nešetřili pozornostmi. Podle webu Wanda je teď jejich dalším „projektem“ druhý potomek, kterého by si oba podle vlastních slov přáli. Kdy ho ale plánují, světu neprozradili. Vzhledem k věku Meghan, které bylo letos v létě 39 let, by ale příliš dlouho otálet neměli.

 



Přečtěte si
amej
23. 11. 2020 • 15:06

Tento článek se míjí s logikou a je totálně k ničemu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.