Jitka Čvančarová v Tváři: Čím rozplakala porotu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jitka Čvančarová v Tváři: Čím rozplakala porotu?

Jitka Čvančarová musela své bujné vnady schovat a byla k nepoznání.
Jitka Čvančarová musela své bujné vnady schovat a byla k nepoznání. (Foto Nova )

Svá vystoupení v show Tvoje tvář má známý hlas před několika týdny otevřela sexy arizonskou pěnicí Tornado Lou z Limonádového Joe. V posledním díle na to půjde Jitka Čvančarová (42) úplně jinak. K vítězství si nebude moct pomoci vnady. Herečka se vžije do »ošklivky« z britského Talentu Susan Boyleové (59).

V tomhle čísle se rozhodně nemusela radit s hereckým koučem Honzou Cinou (32), jak ukočírovat svůj bujný dekolt v hlubokém výstřihu. Jitka se totiž promění ve zpěvačku proslavenou ze soutěže Británie má talent. Ta má ovšem hlas jako zvon. O to horší úkol bude mít Jitka pěvecky. A zase to dopadne sháněním krabice s kapesníky. Podle informací Aha! se po Jitčině dozpívání hitu You Raise Me Up v překladu Zvedáš mě do výše porota neudrží a rozbrečí se. Čvančarová ale zůstane víceméně klidná.

Velký záhul

„Jsem ráda, že jsme to v této zvláštní době dotočili, a jestli jsme vás doma aspoň trochu pobavili, potěšili, jestli jste si s námi zazpívali nebo poplakali, tak jsme naprosto šťastní,“ nechala se slyšet. „Ono se to nezdá, ale byl to velký záhul. Z týdne na týden hrnete ty všechny proměny, a je to masakr, takže možná, že odpočinek nebude špatný,“ prozradila.

Slzy pro Makulku

Ostatně Jitka už si největším návalem emocí v show prošla, když vyhrála v kostýmu zpěvačky Adele zrovna v den, kdy podlehla tzv. nemoci motýlích křídel holčička Makulka Svobodová (†15), s kterou měla herečka blízký vztah. Jak to dopadne, sledujte v sobotu ve 20.20 na Nově.

Útoky kvůli Tváři

Pro Jitku byl tenhle los rozhodně lepší, než kdyby si vylosovala další afroamerickou rapperku. Kvůli textu písně Cardi B se totiž stala terčem útoků a výhružek diváků, které naštvala, když zazpívala slovo nigga, což je v angličtině hanlivý slangový výraz pro černochy. Diváci jí začali obviňovat z rasismu. „Ano, máte pravdu. Ctila jsem píseň s textem od Cardi B, tak, jak je, tak, jak jsem ji dostala za úkol. Jsem ten poslední člověk na světě, který by se někoho chtěl dotknout. Tedy, v textu to sice je, ale měla jsem to sama za sebe vynechat, mrzí mě to, omlouvám se,“ kála se Čvančarová a Nova se jí zastávala.

Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče ji jiný vesmír

Video se připravuje ...

Jak bude vypadat finále?

Hostem poroty bude tentokrát hvězda Slunečné Marek Lambora (25). O vítězství se utkají Bára Basiková (57), Jitka Čvančarová, Erika Stárková (36) a Albert Černý (31). Ti, kteří nepostoupili – Jordan Haj (32), Martin Schreiner (22), Andrea Kalousová (24) a Bořek Slezáček(53) – budou mezi jejich čísly zpívat duety. O 150 tisícovém šeku pro vítěze pak rozhodne porota, soutěžící si navzájem hlasy dávat nebudou.

Co budou zpívat?

  • Bára Basiková - Garbage: The World Is Not Enough
  • Albert Černý - Jožo Ráž: Voda čo ma drží nad vodou
  • Erika Stárková - Shakira: Hips Don‘t Lie
  • Jitka Čvančarová - Susan Boyle: You Raise Me Up

Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.