Zázračná dieta Bočanové! Za 69 Kč tělo jako proutek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zázračná dieta Bočanové! Za 69 Kč tělo jako proutek?

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (profimedia)

Na sociální síti sdílela video, díky kterému sklidila ovace za úžasnou figuru. Mahulena Bočanová (53) přiznala, že jde o super rychlou dietu za 69 korun a poděkovala slavné hollywoodské herečce. O co jde?

„S mým kamarádem Robertem Paulátem alias českým Kenem jsem se nechala přemluvit k liposukci. Na jeho klinice mi odsáli ten nechutný tuk na zádech a bocích. Nechápu, že se tomu říká madla lásky, když je to tak odporné,“ svěřila se před časem Blesku Mahulena, které na štíhlé linii záleží.

Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky!

Video se připravuje ...

Podle zmíněné redakce herečka a moderátorka v druhé vlně koronavirové krize opět přibrala a kila navíc ji tak zase trápí. Na sociální síti si ze sebe udělala legraci a konečně také získala postavu snů. „Nikdy nebylo to hubnutí jednodušší! A stálo to jen 69 korun (bohužel jen na týden!). Díky, Halle Berry,“ napsala Bočanová k videu, které vytvořila v placené aplikaci, kde si Mahulena vyzkoušela tělo Bond girl Halle Berryové.

Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 11. 2020 • 01:24

Nevím, jak vypadají "tlustý záda " a nevím už vůbec , že existuje výraz " madla lásky " a kdo to vůbec říká a co to je za slang , co je to vůbec? ?

Četla jsem nějaké její rozhovory a nepřipadlo mi, že by byla hloupá.Rozumný názory měla.Ale takové dítě jí nezávidí snad nikdo a ona to nese dobře. A myslím, že se má co ohánět!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.