Odhalené soukromí královského klanu! Philip a William soptí vzteky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Odhalené soukromí královského klanu! Philip a Charles soptí vzteky

Alžběta s princem Philipem
Alžběta s princem Philipem (profimedia)

Netflix přišel s další řadou veleúspěšného seriálu The Crown, tedy Koruna. Jeho děj se točí kolem královské rodiny a stal se celosvětovým hitem. Diváci se díky seriálu dozvěděli niterní informace o členech královské rodiny a více poznali jejich povahu a vzájemné vztahy. Ačkoliv miliony lidí seriál milují, najdou se i tací, kteří jsou toho názoru, že je projekt velmi zkreslený. Problémy Koruna vytvořila i mezi členy rodiny.

Někteří příslušníci monarchie seriál milují, jiní ho nenávidí. Koruna tak způsobila menší rozepře přímo v jádru Buckinghamského paláce. Kdo je pro a kdo zase proti?

PRO

Podle informací Korunu miluje momentálně nejdůležitější členka královské rodiny královna Alžběta II.. Královna sleduje seriál velmi ráda, jediné, co se jí prý nelíbilo, bylo vyobrazení vztahu prince Philipa s jeho synem Charlesem. V Koruně je jejich vztah vylíčen jako chladný a přísný, a to prý nesedí s realitou. „Edward a Sofie (jeho manželka, pozn. red.) milují Korunu. Je jejich tradicí, že o víkendu jezdí do Windsoru, aby se připojili ke královně na neformální večeři u televize. Mají účet na Netflixu, tak ji vyzvali, aby se dívala s nimi. A naštěstí se jí to očividně líbilo, i když se samozřejmě našly některé události, které považovala za příliš zdramatizované,“ řekl zdroj podle expres.cz

„Můj kamarád byl na večírku a nikoho tam neznal, tak se připojil k jedné skupince, která se bavila o Koruně. Najednou nějaká dívka řekla: Moje babička ji sleduje a opravdu se jí to líbí. Po chvilce mu došlo, že onou dívkou je královnina vnučka, princezna Evženie,“ pověděla Vanity Fair herečka Vanessa Kirbyová, která ztvárnila v prvních dvou sérií princeznu Margaret.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

PROTI

Podle informací se oblíbený seriál nelíbí princi Philipovi i princi Williamovi. To, že William tento projekt neoblibuje poznala na vlastní kůži i herečka Olivia Colmanová, která ztvárnila v posledních dvou sérií královnu Alžbětu II.. „Zeptal se mě, co právě teď točím, ale pak rychle dodal: Já vlastně vím, co teď točíte. Já byla nadšená a hned jsem se ho zeptala, jestli Korunu sleduje. Jeho odpověď byla hodně důrazné ne. Ale byl velmi okouzlující a velmi milý,“ popsala podle expres.cz Colmanová. Podle mnohých by měl být proti The Crown po nové sérii hlavně princ Charles. Netflix ho totiž vyobrazil ve velmi nelichotivém světle a lidé na něj znovu chrlí oheň kvůli tomu, jak se choval k milované princezně Dianě.

Problémy s Harrym

Už nějakou dobu kolují na veřejnosti informace o tom, že princ Harry a Meghan natáčejí pro Netflix samostatný projekt. Dokument by měl podle zdrojů pojednávat především o jejich útěku od královské rodiny a o přesunu do USA. Podle odborníků a fanoušků by nový dokument mohl způsobit to, že se ryšavý princ zase o něco vzdálí od královské rodiny, které by tímto projektem mohl pěkně uškodit.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.