Dara Rolins: Nahé fotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dara Rolins: NAHÉ FOTKY!

Dara Rolins
Dara Rolins (Instagram)

Už se zase svléká! Dara Rolins (47) odhalila zákulisí žhavého focení, na kterém odhodila vršek. Rozhodně se nemá za co stydět, tělo jako dvacítka. Není divu, že se klidně fotí polonahá.

I když jí táhne na padesát, nebojí se toho. Vždyť na své postavě opravdu poctivě maká každý den. Odhodit podprsenku a ňadra zakrýt dlaní. Tohle tu bylo nedávno, žhavé fotky z Bali. Nyní její tělo zakrývaly jen titěrné džínové šortky a kozačky stejné barvy nad kolena. Radost pohledět. Slovenská zpěvačka připravuje tajný projekt, kde jí obdivovatele uvidí v celé její kráse. „Na place!“ to bylo jediné, co k focení prozradila.

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video se připravuje ...

Už teď je ale jasné, že to bude pecka. Z krátkého videa zveřejněného na Instagramu, se Dara natřásá v rytmu skladbu od americké zpěvačky Beyoncé (39) s názvem Run the World (Girls), v níž se zpívá, že svět řídí dívky! A zástupkyně něžnější části populace to také náležitě oceňují... „Jste krásná a inspirativní žena!“ napsala jedna z fanynek do komentářů. „Víc takových žen!“ objevilo se dál. Co na to říct? Je opravdovou múzou.

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.