Jiří Bartoška (73) po akutní operaci střeva: Strach z krvácení do břicha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Bartoška (73) po akutní operaci střeva: Strach z krvácení do břicha!

Bartoška je už v rekonvalescenci na standardním pokoji.
Bartoška je už v rekonvalescenci na standardním pokoji. (Foto Bioscop, ara)

Potrápilo ho slepé střevo! Jiří Bartoška (73) se měl o víkendu zúčastit natáčení první klapky filmu Přání Ježíškovi, která padla v Brně. Místo toho ale skončil na operačním sále v brněnské fakultní nemocnici kvůli strachu z krvácení do břicha.

Během víkendu bylo na hercovu hospitalizaci vyhlášeno přísné utajení a nikdo ze štábu se k tomu nechtěl vyjadřovat. Bariéru mlčení prolomil až producent filmu Adam Dvořák: „Jiří Bartoška se podrobil v nemocnici v Brně standardní operaci slepého střeva, která proběhla bez komplikací a v současné době je v rekonvalescenci,“ potvrdil tak informace, které okolo první klapky kolovaly. Po operaci si herec podle informací deníku Aha! chvíli poležel na oddělení JIP, avšak během včerejška už ho měli převézt na standardní pokoj. „Dokonce už i mírně žertuje se sestřičkami. Slíbil jim po zotavení selfíčka,“ řekl Aha! zdroj z FN Brno.

Bartoška je po náhlé operaci v nemocnici! Dcera Blaženy ze Slunce, seno sbalila miliardáře! A Šteindler si dělal legraci z Jakeše!

Video se připravuje ...

V jednom kole

Bartoška byl v poslední době v jednom kole. Sotva s režisérem Petrem Kolečkem (36) dotočil film Zbožňovaný, čekalo ho natáčení v Brně. Do toho chtěl ještě od 18. do 21. listopadu stihnout zkrácený filmový festival v Karlových Varech, jehož je prezidentem. S ohledem na vládní opatření kvůli pandemii koronaviru musel být sice 54 ½. ročník zrušen, avšak na Bartošku, který před šesti lety prodělal rakovinu mízních uzlin, toho bylo zjevně příliš a tělo zkrátka řeklo dost.

Nahradil ho Dušek

Štáb filmu Přání Ježíškovi musel narychlo přeobsadit hlavního hrdinu. S výběrem vhodného kandidáta pomohla Eva Holubová (61). „Postava Kristiana, kterou měl Jiří Bartoška ztvárnit, hraje s Evou Holubovou, a tak jsme probírali obsazení i s ní. A ji napadl Jaroslav Dušek,“ prozradil Adam Dvořák. „I když každý z těchto herců má jiný druh projevu, přišlo nám, že by to byla pro film pěkná výzva,“ dodal producent.

Bartoška odpískal letošní Vary: MFF KV 2020 se neuskuteční

Video se připravuje ...

Historie se opakuje

Už jednou se musel Jiří Bartoška kvůli zdraví vzdát své role. V roce 2014 odstoupil z právě reprízovaného seriálu ČT Já, Mattoni, protože onemocněl rakovinou mízních uzlin. Tehdy ho nahradil Alois Švehlík (81) a nemocný herec se s nemocí statečně popral. Tentokrát to bylo »jen« slepé střevo, ale i tak přijde o celé natáčení.



Přečtěte si
mbmb
18. 11. 2020 • 07:02

Nechápu tolik nařízení a svazak si dělá co chce! Nemá dost odložených?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.