První týdny s miminkem: Kdo to snáší hůř než máma Arichteva? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První týdny s miminkem: Kdo to snáší hůř než máma Arichteva (34)?

S malým Lukou si užívá každý okamžik.
S malým Lukou si užívá každý okamžik. (Foto Instagram.com)

Začátky v mateřství bývají většinou krušné, samotná herečka však není tou, která by si stěžovala. Někdo má na to ale v jejím okolí jiný názor.

Před pár týdny se herečka Veronika Arichteva stala poprvé maminkou, a tudíž nadešel čas ohodnotit první dojmy z mateřství a přiznat, jak jí tato nová role sedí. Na sociálních sítích se za tu dobu pochlubila několika fotkami malého Luky, na kterého se nemůže vynadívat. „To je lepší než krb! Furt. Furt na něj čumim. A budu celej život. I když půjde na rande,“ komicky a zároveň láskyplně napsala herečka pod fotku se svým synem.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...

Nicméně první týdny s miminkem nejsou jen procházka růžovým sadem, což herečka přiznala. Jeden obyvatel domácnosti to ale snáší o něco hůř než ostatní. „Myslim, že z toho sedminedělní je rozhodně nejvíc vyřízenej náš pes. Ebbina se toho nikdy nenavenčila tolik jako teď,“ s úsměvem přiznala Veronika. Je vidět, že procházky jsou teď na hereččině denním pořádku, a když se má venčit, tak se vším všudy – celá rodina! „Jo a málem bych zapomněla.. Je to boží!“ dodala spokojeně herečka.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.