Mašlíkové rozvod za dveřmi? Tohle nevypadá dobře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mašlíkové rozvod za dveřmi? Tohle nevypadá dobře!

Hana Mašlíková Reinders s manželem
Hana Mašlíková Reinders s manželem (Robert Klejch)

Hana Mašlíková Reinders (38) se netajila tím, že s manželem prožívá velkou krizi. Se synem se dokonce sbalila a nějakou dobu žila u rodičů, kteří vlastní nádhernou nemovitost, kde se Hana cítí skvěle. Nedávno s chichotem přiznala, jak je na tom momentálně s bydlením i s mužem a z jejího vyjádření je znát to, že mezi ní a André Reindersem to bohužel moc nefunguje.

„Moc se mi o tom nechce mluvit. Nějakým způsobem žijeme spolu pod jednou střechou… Staráme se o syna, a co bude nebo ne, to teprve uvidíme. Snažíme se, aby naše problémy nezasahovaly do výchovy syna. Naše situace je samozřejmě složitá. Je pravda, že když mi v srpnu bouchly saze, bylo to asi trochu zbytečné, ale v tu chvíli jsem to tak cítila. Bylo to vyvrcholení dlouhodobých problémů. Mohla jsem držet ústa, ale člověk zkrátka někdy zavolá o pomoc,“ pověděla podle extra bývalá moderátorka Snídaně s Novou. Její slova tak podle mnohých naznačují to, že to mezi manželi těžce neklape a rozvod klepe na dveře. Zachrání bývalý zápasník manželství s vnadnou blondýnou nebo je lásky konec? Uvidíme časem…

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video se připravuje ...

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.