Voldánová překonala fóbii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Voldánová překonala fóbii!

Jolana si hlavu chránila helmou...
Jolana si hlavu chránila helmou... (Aha! – Alexandr Malachovský)

PARDUBICE – Už třetí Výzva se o víkendu odehrála mezi dvěma soutěživými českými městy! Síly svých hvězdných zástupců totiž v přímém přenosu České televize změřily Pardubice a Hradec Králové.

Už třetí Výzva se o víkendu odehrála mezi dvěma soutěživými českými městy! Síly svých hvězdných zástupců totiž v přímém přenosu České televize změřily Pardubice a Hradec Králové. A zatímco jejich týmy se překonávaly navzájem, moderátorka Jolana Voldánová (38) měla co dělat, aby překonala samu sebe a svou fóbii z výšek!

Moderátorka hlavních večerních zpráv Výzvu nebrala jen jako boj za své milované Pardubice, ale i jako možnost překonání sebe sama! Účastnila se totiž disciplíny, kde se ve výšce proháněla na houpačce a ostatní nahazovali na kůl, který držela, věnce. „Byl to boj, z výšek mám strach, ale jsem ráda, že jsem ho překonala,“ svěřila se nám po disciplíně Voldánová. Ta měla mocnou oporu v dalším Pardubičákovi Martinu Dejdarovi, který bojoval se zraněným kolenem, naopak barvy Hradce Králové hájili třeba Ivan Vodochodský či zpěvačka Věra Martinová.

A boj o to, které město si získá více příznivců, byl vyrovnaný až do poslední chvíle, kdy rozhodly charitativní esemesky fanoušků jednotlivých měst. Těch totiž poslaly více obyvatelé »perníkového« města, které tak po dlouhém boji zvítězilo.

Není ovšem boje bez šrámů, což platilo i pro Výzvu! Krasobruslařka Martina Růžičková si při tréninku jedné z disciplín ošklivě rozsekla hlavu, ale na přímý přenos už byla v pořádku. „Je to zkrátka boj a v žádném případě jsem nechtěla svůj tým oslabit,“ přiznala poté Růžičková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.