Totální tragédie Kubišové! Ztrátu čichu odhalil záchod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Totální tragédie Kubišové! PROBLÉM ODHALIL ZÁCHOD

Marta Kubišová
Marta Kubišová (Marek Pátek)

Osmasedmdesátiletá zpěvačka trpí ztrátou čichu a předpokládá, že jde o covidovou infekci. Přišla na to kvůli kočce a jejímu WC!

„To je totální tragédie," ohodnotila svůj věk Marta Kubišová v magazínu Sedmička a rovnou přiznala vleklé zdravotní potíže: „Teď momentálně řeším ztrátu čichu. Nevím, jestli je to tím, že mám už jen jednu kočku, ale když jsem jich měla víc, věděla jsem, ve kterém záchůdku se co děje, cítila jsem to. A teď nic!"

Marta Kubišová představila klip ke své Modlitbě!

Video se připravuje ...

„Přijdu k tomu záchůdku, který je mezi lodžií a pokojem, a nevím o tom. Ani si toho nevšimnu. Ale teď to řešit nebudu, když už jsem to vydržela takřka rok," okomentovala trable se zdravím legendární zpěvačka s tím, že "čínskou chřipku" podle všeho chytla už loni a od té doby se s ní ten zlořád táhne. 

Marta Kubišová promluvila o drsném osudu své andulky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
16. 11. 2020 • 07:39

Vzkaz pro všechny normální lidi! Vykašlete se na psaní -belle-, diskuze s nemocným člověkem nemá cenu! Občas se prostě na diskuzích nějaký psychický člověk drží delší dobu, ale až ji zase zavřou někde na léčení, tak bude chvíli klid. Bella prostě všechno zná, všude byla a u každého bydlela doma!!!!!!!! V hlavě to má bohužel otočené a slušné lidi pomlouvá, spodiny se ale drží ... viz Dominika G., atd

-bello-
15. 11. 2020 • 19:48

to: manunu
diskutovat se mnou vůbec nemusíte.
Ale pokud ano, pak vědomostně to musíte dát. Vy sem dáváte svoje dohady a to já mám brát ? Proč jako ?!
A ještě něco: když dochází argumenty, pak jsou lidi jako Vy, schovávající se za že ... " ostatní taky "
Víte co ? pochlapte se a mluvte výhradně za sebe!
Vám nevadí smrad cigaret, Vám nevadí smrad kočičího záchodu v bytě ,Vy obdivujete Kubišovou a Vy (přiznejte si to ) nemáte páru, jak je to s čichem u kuřáků a jak vzniká a co je to alergie .Ani jedno s vámi JÁ nesdílím a natolik si věřím, že se neschovávám za že "ostatní taky "
A madam, jestli chcete říct, že v diskuzích jste hrdinka a kdo to nedává s Vámi má mindráky, tak jo, myslete si co chcete.

manunu
15. 11. 2020 • 08:07

to: -bello- Diskuse s vámi nemá cenu, je to ztráta času. Melte si tady dál svoje nesmysly, lidé nejsou hloupí. Je zajímavé, že máte strach abych "nezblbla" další lidi. Vy jste člověk , který má problémy a léčíte si své mindráky na diskusích v bulváru. Nejsem první, která vám to píšu, jste tady známá firma, někteří diskutující vás úplně ignorují. Asi to také udělám, protože nejste schopna diskutovat. A víte proč? Máte v srdci plno nenávisti a zloby , může vás pouze omlouvat váš psychický stav. Vaše příspěvky mají jeden cíl, dotyčné lidi urážet, špinit, napadat, šířit pomluvy. Diskuse by neměla být anonymní, ale každý hezky pod svým jménem. To by tady ubylo hrdinů.

-bello-
14. 11. 2020 • 22:49

to:manunu
jsem ráda, že se .. "ohledně alergií se mnou nebudete bavit", fakt jsem ráda, protože byste tady zblbla plno lidí.
Co se týče rotvajlerů a jak moc jsou oblíbení nevím. Na 100 venku venčících se psů v Praze vidím tak 1 rotvajlera, takže tak horký to nebude!
A není tak úplně jedno, jak velkej pes se na gauči válí, protože přímo úměrně své velikosti ztrácí chlupy a některej i sliny .
Víte co ?
Alergiím nerozumíte, pletete to dohromady s odolností , milujete pí. Kubišovou a vůbec vám nevadí, když vám do bytu někdo čudí.
Mně to naopak vadí, a to velice!!
A ještě něco: zvířata si lidi pořizují většinou z lásky. To chápe každý a je to jev normální. Když si ale ta osamělá žena pí. Kubišová pořizuje zvěřinec, něco jí chybí.
Co se týče její ztráty čichu, pak se radši zeptejte toho svého muže "lékaře." Docela jistě Vám potvrdí, že ztráta čichu ( kromě Covid 19 ) není daná stářím, tedy věkem, jak uvádíte!!!, nýbrž hulením! Ano, silní kuřáci to prostě tak mají a Kubišová jistě už dlouho, ne ze dne na den čich ztrácí.
Než tady zblbnete nevědomé lidi, radši si ověřte.Ani na vteřinu nemyslím, že váš muž je lékař,promiňte, to by diskuze s Vámi byla o něčem jiném.!
O peníze já se vůbec nestarám, takže je mi jedno kolik stojí Váš york, anebo chrt.Já jen, že Kubišová pořád skuhrá, ale zdá se není na tom zle!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.