Dominika a Timo po návratu k sobě: ŽÁDOST O SOCIÁLNÍ BYT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dominika a Timo po návratu k sobě: ŽÁDOST O SOCIÁLNÍ BYT!

Dominika Gottová a Timo Tolkki během úterního setkání
Dominika Gottová a Timo Tolkki během úterního setkání (Foto: David Kundrát, Facebook )

Návrat pojali s plnou parádou! Dominika Gottová (47) a její manžel Timo Tolkki (54) podle informací Aha! požádali ve Finsku, kde teď slepují své manželství, o státní byt. Právě v něm by chtěli zahájit novou etapu společného soužití.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) už je ve Finsku týden. Nejprve zastavila žádost o rozvod podanou letos v únoru přes finskou ambasádu v Praze, pak se s Timem vrhli na úřady s prosbou: požádali o státní bydlení. „Nechci to veřejně komentovat, je to naše soukromá záležitost. Ale ano, pokud vše dobře dopadne, rádi bychom znovu žili ve Finsku,“ řekla Aha! Dominika.

Dluhy za telefon

Ta se chce v nejbližších dnech vrátit do Prahy, aby tady vyřešila současné bydlení a zaměstnání. Ve Finsku podle našich informací prozatím s Timem vegetují na hostelu. Manžele ale může čekat při vyřizování bydlení a podpory problém. Oba totiž mají v severské zemi dluhy. Timo skoro za dva miliony, Dominika v řádu několika tisíc za neplacený telefon.

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...

Šokovaní přátelé

Přátelé a kolegové Gottové jsou jejím rozhodnutím žít znovu s Timem šokováni. Některé ale její krok nepřekvapil. „Od loňského návratu do Česka s ním byla v kontaktu a pořád si volali. A než se od nás odstěhovala, tak mluvila o tom, že ho stále miluje,“ prozradila nám bývalý Dominičina bytná, zpěvačka Šárka Rezková (51).

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 11. 2020 • 12:04

Chtějí zahájit novou etapu žití?
V tom případě ať je Ivana Gottová ve střehu a k čivavě přikoupí bandogy . Hrozí, že si před " Bertramkou " rozbalí Timo s Domčou spacáky

hadafan
12. 11. 2020 • 11:11



Dvě smažky chtějí byt???A kdo bude platit poplatky??? Blesk??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.