Ewa Farna zažívala peklo! Hnusná, škaredá a tlustá?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ewa Farna zažívala peklo! Hnusná, škaredá a tlustá?!

Ewa Farna
Ewa Farna (Profimedia)

Sláva není vše. O tom se koneckonců již několikrát přesvědčila i zpěvačka Ewa Farna (27). Sledující nejsou pouze fanoušci, a tak zpěvačku kdekdo může kritizovat.

Že Ewa Farna čelila vlně kritiky její postavy, je věc veřejně známá. Jako dospělá se s těmi, co vnímají pouze vzhled, již nepáře a dokáže být nad věcí. Ostatně to dokázala parodií na píseň americké zpěvačky Meghan Trainorové (26) s názvem Mám boky jako skříň. Z negativních komentářů i lidí si nic nedělá, naopak se umí i bránit.

Již na základní škole totiž byla svědkem šikany. A takové jednání spolužáků rozhodně nestrpěla. Oběti se dokonce zastala u ředitele školy. „Dostali jsme se až k bodu, kdy toho kluka vyloučili ze školy. Beru to jako velký úspěch, protože šikana by se měla trestat, nemělo by se to přehlížet,“ prohlásila zpěvačka.

Řepkův dopis z vězení je podle fanoušků podvod! A na Farnou zaútočil hacker!

Video se připravuje ...

Ačkoli nebyla obětí šikany, ve světě sociálních sítí se seznámila s kyberšikanou, a ta už se jí týkala. „Každý ráno vstáváte s tím, že se koukáte do zrcadla, jste vychovaná jako sebevědomá žena. Mám skvělou rodinu, skvělého manžela a šťastný život, a zároveň se každý den musím setkávat s tím, že vás okolí přesvědčuje o tom, jak jste hnusná, škaredá a tlustá, jak s vámi vůbec někdo může být, a jak vy sám se sebou můžete žít,“ přiznala Ewa.

Ewa o své vzpomínce a tomto závažném problému ve společnosti promluvila v rámci projektu nadačního fondu Nenech to být. Sama přečetla pár komentářů, které jí byly adresovány. Zpěvačka se o tom rozhodla mluvit, aby i jiní o podobných problémech dokázali hovořit a postavili se jim čelem.

Proč měla Bohdalová blízko k herečce týrané komunisty? A Neckářovi se komplikuje život i zdraví

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 1. 2021 • 20:34

Místo těch řečí by měla prostě zrušit svoje soc. sítě.Nevím, proč si musí všichni na soc. sítích furt něco sdělovat.Ona to taky nemusí.Koncerty si obstará a o tom, jestli je šťastná nebo ne nemusí letět honem sdílet s ostatními.
Dělají si to blbky samy.

konvalinka34
3. 1. 2021 • 12:56

Proč se nevyjašlat na hloupé komentáře? Tito lidé závidí, a proto chtějí ranit. Krásná, šťastná rodina je nade vše blbce. Hodně štěstí a zdraví!!!🍀

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.