Dominika Gottová po roce v Česku: UTÍKÁ ZPÁTKY DO FINSKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dominika Gottová po roce v Česku: UTÍKÁ ZPÁTKY DO FINSKA!

Dominika Gottová (47)
Dominika Gottová (47) (Martin Sekanina, archiv K. Gotta)

To jsou věci! Přesně po roce se Dominika Gottová (47) vrátila do finských Helsinek, odkud loni utekla od zadluženého manžela – muzikanta Tima Tolkkiho (54). Fotoreportéři deníku Aha! její úprk zachytili krátce poté, co během dušičkového období navštívila hrob svého táty Karla Gotta (†80).

Na hřbitově na Malvazinkách strávila Dominika asi půl hodiny. Pak se vydala domů do Vysočan a odjela se dvěma sbalenými kufry na Letiště Václava Havla. Po vstupu od odletové haly si to rovnou namířila k přepážce s nápisem Helsinky. Proč ale zmizela do města, které loni při návratu do rodného Česka tolik proklela?

Řeší rozvod

„Letím řešit akutní a neodkladné rodinné záležitosti s mým manželem, do Prahy se vrátím, mám tam bydlení a zázemí,“ napsala deníku Aha! Dominika. „Nechci to více rozebírat, nezlobte se,“ dodala nejstarší Slavíkova dcera. Podle našich informací je předmětem řešení žádost o rozvod, kterou Gottová na začátku tohoto roku podala přes finskou amabsádu v Praze.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! 

Video se připravuje ...

Stáhne žádost?

Otázkou ale je, zda na žádosti o rozvod bude trvat, nebo ji například bude chtít stáhnout? Už několikrát během tohoto roku totiž Dominika naznačila, že jí na manželovi vlastně záleží a vůbec neví, co bude.

Setkání v červenci

Naposledy se Dominika s manželem viděla letos v červenci, kdy přiletěl v rámci svého bláznivého toulání po světě do Prahy. Zatímco Timova únorová návštěva v české metropoli bylo jedno velké fiasko a Slavíkovu dceru, stavící se tehdy znovu na nohy, psychicky složila, v létě už to bylo mezi nimi lepší. Dokonce spolu strávili dva dny na hotelu, protože Tima nechtěla brát Dominika domů.

Odešla dvakrát

Od Tima odešla Gottová hned dvakrát. V roce 2015 poprvé a loni podruhé. Pokaždé kvůli tomu, že přestala snášet jeho psychické onemocnění (bipolární poruchu), loni vše umocněné vysokým Timovým zadlužením, kvůli kterému neplatil půl roku nájemné a přišli o střechu nad hlavou.

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
9. 11. 2020 • 01:32

2 x mínusová bello,
čo ja viem na počítači, o tom sa tebe ani len nesníva...Zas máš hore nos? Pozor, vtáci ti doň nasserinkajú a budeš potiť ešte väčšie blbosti...)))))

mord
8. 11. 2020 • 22:17

Lidský odpad stejně jako ulhany bellmek

-bello-
8. 11. 2020 • 20:44

to: BJELOUSEK
hm , tak tobě došly argumenty ! Chceš diskutovat a neumíš podpořit svoje argumenty jinak, než že přehodíš na další? Mě vynech, to je slepá ulička a zákaz vjezdu. Vrať se k tématu.
Otázka zněla:
v čem by Tobě, zejména Tobě Dominika G. vadila, kdyby se vrátila !
Dávej :
1)
2)
3)

-bello-
8. 11. 2020 • 20:34

to: kristinn
co jsi ty " zabudla " je mně k smíchu !Neznáš Ctrl+C /V

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.