Tajný porod v zahraničí! Menzel prý Olze opakoval, že je svobodná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajný porod v zahraničí! Jiří mi opakoval, že jsem svobodná, tvrdí Olga

Olga Menzelová se svitou svých mužů: zleva režisér Jaroslav Brabec, manžel režisér Jiří Menzel a egyptolog Miroslav Bárta.
Olga Menzelová se svitou svých mužů: zleva režisér Jaroslav Brabec, manžel režisér Jiří Menzel a egyptolog Miroslav Bárta. (Blesk)

Vdova po Jiřím Menzelovi (†82) Olga Menzelová (42) potají přivedla na svět třetího potomka. Syn Albert (1) se narodil loni v srpnu na Mallorce v době, když byl její muž vážně nemocný. Přesto to byl oscarový režisér, který ji ve snu o velké rodině podporoval. „Jiří mi opakoval, že jsem svobodná,“ prozradila Olga Aha!.

Vdova po oscarovém tvůrci se domnívá, že takovou velkou šťastnou rodinu s mnoha muži, jakou má ona, by určitě chtělo víc lidí, ale nedosáhnou na to. Vedle manžela měla vztah s režisérem Jaroslavem Brabcem (66) a egyptologem Miroslavem Bártou (50). Je v tom prý hodně diplomacie. „Je to tím, že všichni muži jsou výjimeční a toho si nesmírně vážím,“ říká Olga. „Myslím že nejsem jediná, kdo má tři otce tří dětí,“ míní. Považuje za hlavní, že se spolu nehádají a všichni se cítí šťastní.

Menzelová šokovala 3. dítětem! Utajila těhotenství i porod. A poslední píseň Karla Gotta

Video se připravuje ...

Na třetího potomka své manželky se údajně Menzel, který miloval i dcery Aničku a Evičku, těšil. Právě on ženu s egyptologem Miroslavem Bártou seznámil. „Jirka byl první, kdo mě hladil po bříšku a zcela jasně pronesl, že to bude kluk. Nemohl se ho dočkat,“ ujistila Olga. Je proto velice šťastná, že si její muž mohl chlapečka užít víc než rok. „Když byli s Albertem spolu, tak oba zářili,“ popisuje krásné rodinné chvíle. Před dvěma měsíci Jiří Menzel bohužel zemřel.

Proč a jak tajila těhotenství?

Když nosila syna pod srdcem, chtěla mít hlavně klid. „Celé ty tři roky jsem se starala o Jiřího. K tomu jsem potřebovala soukromí, abych mu mohla dopřát vše potřebné. Nechtěla jsem v této složité situaci řešit narození potomka. Bylo mi jasné, že když by lidé probírali mé těhotenství, tak by nám to moc klidu nepřineslo,“ vysvětluje Olga. „Dokonce jsem schválně dva týdny po porodu zveřejnila fotku v plavkách, což jsem udělala záměrně, abych rozptýlila podezření. Během těhotenství jsem totiž chodila jinak oblékaná a bříško maskovala. Vypadala jsem tam tak, jak jsem vypadala, ale svůj účel to splnilo,“ dodala.

Každý potomek má jiného otce

Otcem první dcery Aničky (11) je režisér Jaroslav Brabec (66), který byl manželem herečky Veroniky Freimanové (65). Za otce mladší dcery Evičky (5) označila Menzelová Jiří Menzela (†82). Alberta (1) má mít s egyptologem Miroslavem Bártou (50).

Kdo je egyptolog Bárta?

Od roku 2003 je docentem pro obor egyptologie, v letech 2003 – 2004 byl držitelem Fulbrightova stipendia ve Philadelphii. V letech 2000 – 2004 byl zástupcem ředitele Českého národního egyptologického centra. Roku 2009 byl jmenován profesorem egyptologie a o 4 roky později se stal ředitelem Českého egyptologického ústavu.

Covid mezi herci, Stašová nakazila Freje! A scénář rozloučení s Menzelem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.