Matušková vs. Formanová: NELÍTOSTNÁ VÁLKA VDOV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Matušková vs. Formanová: NELÍTOSTNÁ VÁLKA VDOV!

Martina Formová a Olga Matušková. Dvě slavné ženy slavných mužů, obě s rozdílnými názory na amerického prezidenta
Martina Formová a Olga Matušková. Dvě slavné ženy slavných mužů, obě s rozdílnými názory na amerického prezidenta (reprofoto ČT)

Kvůli americkým prezidentským volbám se zpěvačka a vdova po Waldemaru Matuškovi (†76) Olga (72) pustila veřejně do vdovy po Miloši Formanovi (†86) spisovatelky Martiny Formanové (54). Vadí jí, že volila Joea Bidena (77) místo Donalda Trumpa (74).

„Jsem demokratka tělem a duší, ale v tomto případě se přiznám, že jsem volila proti Donaldu Trumpovi. Jednak ho nemám ráda jako člověka, protože je příliš negativní na můj vkus. Ale také proto, že po těch čtyřech letech je tu po něm spoustu nesplněných slibů, žádné výsledky. Amerika je rozdělená,“ prohlásila Formanová. „Biden je člověk, který respektuje vědu a respektuje odborníky, a jeho ego mu nebude bránit povolat ty nejlepší, aby řešili situaci ohledně koronaviru. Věřím, že když se obklopí dobrými lidmi, tak zvládne posílit i ekonomiku,“ řekla Formanová, která přišla do improvizovaného studia ČT na střeše českého centra v New Yorku.

Martina Formanová z karantény v pořadu Spolu z domu

Video se připravuje ...

Lidé ho milují

Moderátor Martin Řezníček se následně videohovorem spojil na Floridu s Olgou Matuškovou, která tam žije od roku 1986, když do Spojených států emigrovala s Waldemarem Matuškou. „To, co jsem teď slyšela od paní Formanové, je naprosto neuvěřitelné, že člověk, který tady žije, si tohle může myslet,“ vyrukovala ve vstupu z Floridy Matušková. „Tady v Americe je to nyní tak, že 99 procent médií očerňuje pana prezidenta Donalda Trumpa, kterého milují lidi tak, že mu chodí tisíce lidí na shromáždění, ale to CNN určitě nepřenáší. Je to úžasný člověk, který ukradl demokratům dělnickou třídu. Zařídil nejlepší ekonomii za čtyři roky,“ pokračovala Olga.

„Když paní Formanová říkala, že nic nesplnil, je prokázáno, že splnil nejvíce věcí, co slíbil ve své kampani. Mně tak vyrazila dech tím, co ona říkala, že já nemám slov,“ vytočila se. „Divím se tomu, když někdo utekl z komunistické země, ona teda neutekla, ona se přestěhovala. My jsme museli utéct, zanechat v Čechách všechno, co jsme měli. A když teď se tady probouzí velice silně komunistický režim, tak to je strašný,“ dodala Matušková.

Vnučka Miloše Formana Antonie: Teprve zjišťuju, kde ve Varech co je

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.