Dominika dojatá k slzám: Ta ohromná síla, štká… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dominika Gottová dojatá k slzám: Ta ohromná síla, štká…

Dominika Gottová
Dominika Gottová (archiv)

Je tomu déle než týden, kdy se fanoušci Karla Gotta (†80) i Richarda Krajča (43) mohou těšit z nového vánočního videoklipu, který nahání z mnoha důvodů husí kůži. Tu měla i nejstarší dcera Mistra. Dokonce podléhala iluzi, že tatínek nikdy neumřel.

Dominika Gottová (46) v den uvedení klipu nešetřila chválou. „Dnes ráno jsem na Frekvenci 1 slyšela premiéru nové vánoční písně kapely Kryštof, ve které zpívá i můj táta. Ta písnička mě velmi dojala, je nádherná a já mám díky ní pocit, jako by tady táta pořád byl,“ svěřila Super.cz jeho prvorozená dcera.

Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na "Vánoční"!

Video se připravuje ...

„Je úžasné, že i přes vážnou nemoc dokázal natáčet ve studiu. Ta ohromná síla! A ještě požádal o to, aby song vyšel až rok po jeho smrti. Tak silný táta byl. Věřím, že se píseň bude lidem líbit a prožijí díky ní ve společnosti táty opět krásné chvíle,“ dodala na adresu této pěvecké ikony.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
16. 11. 2020 • 05:49

Tak ta se tatíkovi opravdu povedla, ta by mu roztočila konto! Myslím, že vdova bude jedině ráda když ta ožralka zmizí ve Finsku, k tomu svému manželovi!!

hodnotyzivota
15. 11. 2020 • 23:56

Z celého chování Dominiky je zřejmé, že jí dosud, i vinou novinářů, rozumově nedošel rozsah, čeho se dopustila. Stále se chová stejně, odkdy to máme možnost sledovat. Proto prosím věřících, kdyby byli tak dobří a jsme se za ni a jejího manžela společně modlili. Aby jí spadly klapky z očí a pochopila, že 6 milionů není 6 ani 60 tisíc, zdaleka ne ani 600 tisíc! Že je to něco úplně nehorázné a nepřijatelné. Podobně její chování od dětství. Její vyjadřování pro veřejnost tyto obrovská provinění ještě nejméně zdvojnásobily. Navíc je ve věku, kdy je třeba přemýšlet
i o smrti, ne jen o zábavách. Proto ještě jednou prosím o modlitby za jejich obrácení a pomoc Pána Boha. Velmi každému děkuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.