Rozloučení s Kopálem : Obřad sledovali na mobilech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozloučení s Kopálem z Prima vařečky: Obřad sledovali na mobilech

Daniel Kopál
Daniel Kopál (abl)

Smutek, lítost, úžas. Takové pocity ovládaly smuteční hosty, kteří se přišli rozloučit s bývalým moderátorem televizního pořadu Prima vařečka a rádia Faktor Danielem Kopálem (†49). Zemřel na následky komplikací spojených s covidem.

Na přání zdrcené rodiny se poslední rozloučení konalo v úzkém rodinném kruhu ve smuteční síni za zavřenými dveřmi. Ještě před zahájením obřadu létala nad budějovickým krematoriem malá sportovní letadla, protože stavění leteckých modelů bylo Danovou velkou vášní. Poslední sbohem mu přišla dát řada přátel, především kolegů z rádia Faktor včetně majitele rádia, senátora Ladislava Faktora (63).

Věčný optimista

V rouškách postávali v hloučcích před smuteční síní a vzpomínali na skvělého parťáka, věčného pohodáře a optimistu. Sledovali přitom mobil, protože rozloučení bylo možné vidět na internetu. „Každá dobrá vzpomínka se počítá. Dandy jich uměl i pro nás vytvořit dost. Byl studnice nápadů a dobré nálady. Uměl s úsměvem zdolat každý problém, užít si život, měl rád lidi a nejvíc ze všeho svoji ženu Šárku. Takových jako on moc není,“ posteskla si bývalá kolegyně z rádia Jitka Bednářová, která mu před 23 lety svědčila na svatbě.

Bratr Martina Zounara měl autonehodu. Našli ho nahého v autě!

Video se připravuje ...

Nebeská párty

„Tenhle člověk tady bude hodně chybět. Dandy, tohle sis nezasloužil. Pitomej covid. Svět bude smutnější, ale v nebi, kde mají lidé jako on místo jisté, je teď neskutečně veselo a Dan spustil párty,“ vyznal se další z přátel, moderátor Hitrádia Faktor Jarda Pavlík.

Zabil ho covid

Daniel Kopál se narodil 10. prosince 1970 a zemřel 26. října na selhání plic poté, co se nakazil covidem. Jeho vážný stav zkomplikovaly problémy s cukrovkou, astmatem a nadváha. Boj o život nakonec napojen na přístrojích prohrál.

Zounar nedorazil

Koronavirus prodělal také Danův parťák z Prima vařečky Martin Zounar (53). „Průběh jsem neměl úplně hladký. Byl jsem doma, měl jsem ale dýchací problémy a nebylo to vůbec nic příjemného,“ popsal už dříve webu extra.cz herec a moderátor. I to byl možná důvod, proč se posledního rozloučení s Kopálem nezúčastnil.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.