Hasselhoff mlátí ženy?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hasselhoff mlátí ženy?!

David a Pamela: V době, kdy se ještě milovali...
David a Pamela: V době, kdy se ještě milovali...

LOS ANGELES – Hlavního hrdinu seriálu Pobřežní hlídka, Davida Hasselhoffa (53), obvinila manželka Pamela Bach (43) z domácího násilí. Po šestnácti letech manželství zažádala o rozvod.

Jeden z nejošklivějších rozvodů v dějinách Hollywoodu


Hlavního hrdinu seriálu Pobřežní hlídka, Davida Hasselhoffa (53), obvinila manželka Pamela Bach (43) z domácího násilí. Po šestnácti letech manželství zažádala o rozvod.

Ve středu 8. března se v soudní síni v Los Angeles konalo jedno z nejošklivějších rozvodových stání v historii Hollywoodu. Pamela nařkla slavného »Mitche«, že ji během manželství bil. „Když ho přepadl záchvat zuřivosti, mlátil mě pěstmi do obličeje a kopal do břicha. Jednou mě zamknul na několik hodin na záchodě,“ líčila Pamela, která mluvila i o tom, jak ji David celé ty roky podváděl.
Hasselhoff všechna nařčení odmítnul. Soud pak vyzval oba manžele, aby se navzájem zdrželi osobních kontaktů. Rozvod těžce nesou hlavně jejich dvě dcery, které jsou právě v pubertě.


Autor: (INT,fer)
Foto: ČTK

10.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.