Svátek hrůzy v čase korony: Celebrity slaví doma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svátek hrůzy v čase korony: Celebrity slaví doma

Gretchen Rossi slavila po mexicku.
Gretchen Rossi slavila po mexicku. (Foto Instagram)

Letošní pandemie milovníkům děsu svátek Všech svatých Halloween dosti zkomplikovala. Místo bujarých oslav se celebrity tak ve svých kostýmech předvádí alespoň na sociálních sítích. Straší doma.

Oživlá

Herečka Gretchen Rossiová (42) oslavila narozeniny v duchu animovaného filmu Coco o mexickém svátku Dne mrtvých, kdy se zesnulí jednou za rok vracejí na zem. „Děkuji mým úžasným kamarádkám, že pro mě uspořádaly tak strašidelnou oslavu!“ radovala se televizní hvězda.

Kerndlová slavila Halloween 2018 jako mrtvá nevěsta: Podívejte, jak si vyzdobila byt!

Video se připravuje ...

Sexy hrdinka

S přítelkyněmi se bála i mladá magnátka Kylie Jennerová (22), která nahodila červený převlek inspirovaný seriálem Strážci vesmíru. Maskovaní hrdinové nikdy nebyli víc sexy!

Trailer na film Halloween 2018

Video se připravuje ...

Šelmy a víla

Její nevlastní sestra Kim Kardashianová (40) to letos nepřeháněla a převlékla se za excentrickou ochránkyni zvířat Carole Baskin. Do tygřích oblečků nahnala i své čtyři děti! Vedle nich pak vypadala jako blonďatá víla. Její kamarád Jonathan Cheban kolem smečky tančil coby Pán tygrů Joe Exotic.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.