Plíšková drží kasu, dává to Hrdlička? Karolína to řekla na plná ústa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Plíšková drží kasu, dává to Hrdlička? Karolína to řekla na plná ústa

Plíšková vysekla Míšovi neskutečnou poklonu!
Plíšková vysekla Míšovi neskutečnou poklonu! (Foto - Ondřej Pýcha, P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, P. Novotný)

Osmadvacetiletá tenistka na rozdíl od pana manžela vydělává miliony. Podobnou situaci přitom mnoho mužů dlouho neustojí. Jak to dává expartner Lucie Borhyové?

„Řekla bych, že je na to dokonce pyšný, protože to také bere jako naši společnou cestu. Je s tím v pohodě, protože je silná osobnost. Dělá pro mě i hodně věcí, co nejsou vidět. Veškerý servis, abych měla klid jen na hru," překvapuje ohledně postoje Michala Hrdličky (31) jeho manželka Karolína Plíšková v magazínu Téma. 

Plíškovou zpovídal manžel: Že nevařím? Co kecáš! Maminka chtěla mimino, ale...

Video se připravuje ...

„Obětoval pro mě hodně. Mohl se ve své kariéře realizovat mnohem víc. Mohl by se víc věnovat koníčkům, ale když to jen trochu jde, pomáhá mně. Proto nemluvím o své kariéře, ale o naší kariéře. Michal prostě patří do týmu. Obětovat se pro druhého, to nedokáže každý, tím spíš chlap," vysekla poklonu Michalovi tenistka.

Lucie Borhyová prozradila: Tajné dohody s otci jejích dětí Hrdličkou a Papadakisem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
8. 11. 2020 • 08:53

To není obětavost, to je VYPOĆÍTAVOST.

bonicek
31. 10. 2020 • 19:05

Plíšková není zlá holka a tenis hrát umí, ale je skutečně naivní co se lásky týče. Hrdlička opravdu není svatý muž, který zachránil nebohou popelku. Zajímalo by nás, jestli by se tak dojemně obětoval i pro ženu (samozřejmě velmi půvabnou ženu), která bydlí v poslední garsonce na sídlišti a hraje tenis tak maximálně v parčíku za barákem. Hrdlička moc dobře věděl co dělá, když si vzal ženu, vedle které nemusí už do smrti nic dělat....vždycky šplhal po zádech ambiciózních (ale naivních) žen....těžkej manager. pravda, blbí není, To spíš ty ženy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.