Posily v seriálech! Ordinace, Ulice a Sestřičky lanaří diváky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Posily v seriálech! Ordinace, Ulice a Sestřičky lanaří diváky

Katarína bude v Ordinaci vypadat úplně jinak než v První republice.
Katarína bude v Ordinaci vypadat úplně jinak než v První republice. (foto: TV Nova)

Na podzim se budou dít věci. Konkurenční seriály Ordinace, Ulice a Sestřičky lanaří diváky novými postavami. Zatímco na Primě vsadili na bývalou biatlonovou královnu Gabrielu Koukalovou (30), na Nově zase na sexy Slovenku Katarínu Šafaříkovou (34).

Biatlonová královna

Ještě před svou moderátorskou premiérou v primáckém pořadu Showtime se Gabriela Koukalová objevila v seriálu Sestřičky Modrý kód, kde si zahrála samu sebe. Natáčení ji přivedlo do míst, kam už se po skončení kariéry nechtěla nikdy vrátit. „Tady jsem zažila spoustu těžkých i hezkých chvil. Před třemi lety jsem si řekla, že sem už v životě nevkročím. Je to poprvé, co jsem se sem dostala od konce kariéry,“ přiznala Koukalová v tréninkovém středisku biatlonistů v Jablonci nad Nisou. Její životní příběh byl inspirací tvůrcům pro postavu mladé nadějné biatlonistky Andy v podání Amélie Pokorné (15), dcery Lucie Zedníčkové (51) a Vítka Pokorného (55).

Gabriela Koukalová dnes poprvé v seriálu Sestřičky: Strach z natáčení!

Video se připravuje ...

Slovenka a profesor

Novou posilou Ordinace je slovenská herečka Katarína Šafaříková (34), která do Kamenice nastoupila coby lékařka Beata. Autobus, kterým do nového působiště jela, míjel vážnou dopravní nehodu. Beata tak okamžitě začala zachraňovat. V českých ateliérech slovenská kráska není novicka. Trn z paty už před dvěma roky vytahovala režisérovi Biseru Arichtevovi (44), který ji narychlo obsadil místo Anny Fialové (25) do třetí řady seriálu První republika. Kromě Kataríny se v seriálové Ordinaci poprvé objevil také kardiochirurg prof. Jan Pirk (72).

Ordinace v růžové zahradě 2 se vysílá každý čtvrtek ve 20:20 na TV Nova.

První republika: Dvojnice Anny Fialové prozradila, jaké to bylo naskočit do rozjetého vlaku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.