Expartner Bartošové Macura: MRTVICE! ZTRATIL 30 KG | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Expartner Bartošové Macura: MRTVICE! ZTRATIL 30 KG

Zdeněk Macura rozjel nový byznys.
Zdeněk Macura rozjel nový byznys. (Foto Aha! – Pavel Machan, reprofoto YouTube.com)

Z tlouštíka sušinkou! Před více než rokem prodělal Zdeněk Macura (46) mrtvici a stáhl se z očí veřejnosti. Nyní dal o sobě zase vědět a málokdo by v pohublém muži hledal obtloustlého bojovníka za práva všech zneužívaných žen!

Veřejnost si ho pamatuje především v souvislosti se zesnulou Ivetou Bartošovou (†48), kterou se snažil ochránit před celým světem. To vše je už ale pryč a Macura vystupuje ve zcela nové roli, i když svého snu, postavení azylového domu pro týrané ženy, se nevzdal.

Nadváha a stres

Špatná životospráva, nadváha a stres notně přispěly k tomu, že ve svých relativně mladých letech prodělal mozkovou příhodu. Ta se na jeho zdraví podepsala vadou řeči, kdy mluví trhaně, dělá delší pauzy a občas špatně vyslovuje.

3 MINUTY AGRESE: NESESTŘÍHANÁ rvačka Rychtáře s Macurou!

Video se připravuje ...

 

Záchrana života

Po vyhraném boji s mrtvicí, která mu podle jeho slov paradoxně zachránila život, protože jinak by pokračoval ve svém nezdravém stylu, se odhodlal k celkové změně! Zmizel ze sociálních sítí a přesedlal na správnou životosprávu.

Vyvážená strava

Celkem zhubl téměř 30 kilo! „Vůbec ale necvičím, podařilo se mi takto shodit jen díky vyvážené stravě. Snažím se jíst méně a úplně jsem z jídelníčku vyřadil pečivo,“ uvedl pro web expres.cz Macura.

Macurova noční romantika s Reginou z VyVolených! VIP Prostřeno plné lásky!

Video se připravuje ...

Nový byznys = azylový dům

Rozjel také nový byznys. Na svém kanálu začal propagovat wifi teploměry vlastní výroby. Zdeněk věří, že prodejem teploměrů si vydělá tolik peněz, aby mohl postavit pro týrané ženy azylový dům. „Mám asi čtyřicet tisíc na transparentním účtu, mám vymyšlenou novou technologii, bude to vypadat luxusně, ale zároveň to nebude drahé. Půjde to kdykoliv rozmontovat a zase smontovat,“ prozradil Macura své plány.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.