Bartošová promluvila: Nehezké chování lidí z ČT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bartošová promluvila: Nehezké chování lidí z České televize!

Linda Bartošová
Linda Bartošová (Foto: archiv Blesk, ČT, Instagram.com)

Kariéra modelky pro ni nebyla dostatečná, proto se rozhodla zatnout zuby a probojovat se na jednu z nejlepších pozic v České televizi. S cejchem komerční Barbie se však Linda Bartošová musí potýkat dodnes.

Jako velmi ambiciózní a inteligentní žena se prostě nemohla spokojit „jen“ s  kariérou modelky, která se promenáduje v obchodních centrech. Ačkoliv své minulosti nelituje a určitě si ráda vzpomene na některé momenty z „modelkovských“ let, věděla, že chce v životě dosáhnout větší mety. Proto se během studia na Karlově univerzitě rozhodla, že se probojuje na přední místa České televize. To, že to v naší veřejnoprávní televizi nemá lehké i po letech, přiznala krásná blondýny v Show Jana Krause. Spolupráce s některými kolegy není prý jednoduchá, protože si ji neustále spojují s její modelingovou kariérou, která se neobešla bez komerčních akcí a podobně.

Linda Bartošová: Misska, která odešla dělat zprávy

Video se připravuje ...

„Někteří lidé to berou tak, že když máte zkušenost z komerční sféry, takzvaně jste se zašpinila, zařadila mezi ty druhé. Právě ve veřejnoprávních médiích, byť si jich velmi vážím, jsou lidé, kteří to nejsou schopni překousnout. Mám pocit, že žijí v bublinách… Občas slyším, že jsem si vybrala těžší cestu. Pro mě to byla cesta jediná možná. Uvědomila jsem si, že nechci život trávit přehlídkami v obchodních centrech. Nechtěla jsem být ta, která se umístila v Miss a stále se z toho snaží žít. Přišlo mi to málo,“ pověděla podle expres.cz Bartošová, která momentálně randí s fotbalistou Tomášem Kučerou.

Bartošová na castingu České Miss: Přibrala jsem 3 kila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
8. 11. 2020 • 19:36

Do České televize bych nešla dělat ani uklízečku!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.