Průlom u Josefa Laufera: Probuzení z umělého spánku a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Průlom u Laufera! Probuzení z umělého spánku a...

Josef Laufer prý reaguje.
Josef Laufer prý reaguje. (Foto Aha! – David Malík, ara)

Těšil se dobré kondici, byl plný elánu. Jenže pak přicházely opakované nevolnosti a lékaři Josefa Laufera (80) upozornili na to, že má defekt síňové přepážky. Zpěvák se rozhodl po operaci. Ta se ale zkomplikovala, došlo ke krátké zástavě srdcem upadl do komatu. Od jara byl Laufer v umělém spánku. Podle magazínu Sedmička ale došlo ke zdravotnímu průlomu!

Podle informací tohoto zdroje jsou skutečně zprávy vesměs pozitivní. Probuzení z umělého spánku prý probíhalo pozvolna a velmi dlouhou dobu. Nyní by měl Laufer vnímat přítomnost, proto je možné postupovat v další léčbě, která zahrnuje medikaci, stimulaci a rehabilitaci. Prognózu ale lékaři zatím prý s přesností určit nemohou.

Josef Laufer jako Terminátor: Až natáhnu brka, tak po mně zbyde hromada železa!

Video se připravuje ...

Tak jako na začátku, i teď je zpěvákovi velkou oporou jeho dcera Ester. Ta se stále stará i o nemocnou maminku, kostýmní výtvarnici Irenu Greifovou, jež se dlouhodobě potýká ze zdravotními problémy způsobenými toxickým šokem, který jí postihl na jaře roku 2016.

Josef Laufer: Na plastice mi zkazili nos! Předtím jsem měl hezčí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
22. 10. 2020 • 18:18

Ať ho léčí Minarik

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.