Suchý a Něrgešová: Zneužili je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Suchý a Něrgešová: Zneužili je!

Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová (Jan Tůma)

Po útocích na zpěváky Moniku Absolonovou (44) a Marka Ztraceného (35) si počítačoví piráti vybrali další dvě oběti! Tentokrát se terčem útoků tzv. hackerů stali moderátorka Laďka Něrgešová (44) a principál Semaforu Jiří Suchý (89).

Přes falešné facebookové stránky podvodníci jejich jménem lákají na dalších uživatelích osobní data, a hlavně peníze. „Nejsem jediná, komu takhle vykrádají stránky na Facebooku. A tahají z vás peníze a další citlivé údaje. Děje se to už skoro čtvrt roku,“ postěžovala si Něrgešová s tím, že se marně dožadovala u administrátorů nápravy.

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku"

Video se připravuje ...

„Vždy napíšou, že neshledávají důvod mé stížnosti za adekvátní a nazdar!“ rozhorlila se moderátorka. Založení falešného facebookového účtu se dočkal také Jiří Suchý, jehož tým okamžitě zareagoval. „Vzhledem k tomu, že jsou v něm použity fotografie stažené z tohoto pravého profilu Jiřího Suchého, který právě čtete, působí ten nepravý dost věrohodně. Přesto s ním pan Suchý, ani já, nemáme nic společného,“ varovala principálova asistentka Irena Zlámalová.

Laďka Něrgešová přes Instagram

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.