Zvrat u Koukalové! Znovu jsem se narodila, přiznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zvrat u Koukalové! Znovu jsem se narodila, přiznává

Gabriela Koukalová se stala moderátorkou Showtime.
Gabriela Koukalová se stala moderátorkou Showtime. (FTV Prima)

Tam by Gábinu Koukalovou (30) nejspíš nikdo nečekal! Stane se totiž další známou tváří, která po Ivě Kubelkové (43) rozšíří tým moderátorek pořadu Showtime.

Diváci budou mít podle webu Expres.cz poprvé možnost vidět bývalou biatlonistku na obrazovce Primy 1. listopadu. „Nabídku na moderování beru jako obrovskou šanci a příležitost. Velmi si toho vážím a na práci se obrovsky těším. Jsem cílevědomý člověk, chci se učit nové věci, posouvat se a poznávat sama sebe i po jiných stránkách. Výzvy přijímám tak, jak přicházejí, a snažím se do nich jít naplno. To platí i o moderování,“ svěřila se nadšená Koukalová a prozradila, jak k posunu došlo.

Zpátky nejede vlak, jdu dál. Koukalová se teď ukáže ve StarDance:

Video se připravuje ...

„Z pořadu Showtime mě oslovili, když jsem se účastnila natáčení seriálu Sestřičky. Začala jsem se smát. No, kafe dělám dobrý, to klidně můžu... Z nabídky na moderování jsem byla překvapená. Snažím se ale hodně spoléhat na vlastní intuici – a cítila jsem, že je to správný krok. Ani jsem si to nerozmýšlela a kývla,“ nechala se slyšet.

Ta ještě dodala, že se teď cítí ve výjimečné kondici. „Jsem teď nejvíc v klidu, co jsem kdy v životě byla. S přibývajícím věkem sbírám zkušenosti a všechno tak nějak vnímám lépe. Mám pocit, že jsem se znovu narodila a žiju si život podle sebe. Dřív jsem vždy dělala něco pro někoho jiného, protože se to po mně chtělo nebo to okolí vyžadovalo. Teď už jsem jen sama za sebe,“ uzavřela nová moderátorka. Naráží tak snad i na rozvod s Petrem Koukalem?

V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela Koukalová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
19. 10. 2020 • 17:31

Hrůza! Proč se dávají na místo moderátorů neprofíci? To je jako by moderátorka šla na mistrovství světa. 👎

mbmb
19. 10. 2020 • 16:41

G.K.je nádherná inteligentní mladá žena ! A se daří Gábinko vse dobre

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.