Bojovnice Slováčková: Ukázala nová prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bojovnice Slováčková: Ukázala prsa!

Anna Julie Slováčková
Anna Julie Slováčková (Lucie Robinson)

Anna Slováčková (24) je opravdová bojovnice! Statečně se pere se zákeřnou rakovinou a ještě je schopná dodávat ostatním pozitivní energii!

Kvůli zhoubnému nádoru musela na operaci prsou a byla smířená s tím, že tak přijde i o kus svého ženství. Ačkoliv ztratila v boji s rakovinou mnoho sil, je i tak pořádná bojovnice a na sociální síti ukázala fanouškům odhalenou fotografii. To proto, aby lidem se stejnou nemocí dodala kuráž. Na snímku si ke svým prsům namalovala srdíčko s tím, že by se nikdo neměl vzdávat ani poté, co jim lékaři tuto šílenou zprávu oznámí. Fotografii najdete v naší galerii.

„Měsíc říjen je měsícem boje proti rakovině. Zapojila jsme se do kampaně, kterou již podruhé připravuje Sensodyne společně s neziskovou organizací Loono. O co jde?Jde o prevenci, kterou vám kladu již dlouhé měsíce na srdce a určitě dlouho klást budu. Samovyšetření je velice důležitá věc. U nemoci, jako je rakovina, se hraje hlavně o čas. A přijít na nějaký problém včas je obrovská výhoda a může vám mnohdy zachránit život,“ píše k tomu na Instagram Slováčková.

Podívejte se jak probíhá vyšetření na mamografu. Včasná diagnóza je u rakoviny prsu zásadní!

 

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.