To je znamení! Šeredová řekne podruhé »ANO«?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

To je znamení! Šeredová řekne podruhé »ANO«?!

Šeredová s partnerem.
Šeredová s partnerem. (Instagram)

Do roka a do dne! Tak zní stará pověra o chycení svatební kytice. Aleně Šeredové (42) se to o víkendu poštěstilo a chytla ji na veselce přátel. Zachová její partner, dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi (46), tradici a požádá modelku o ruku?

Úsměv od ucha k uchu a oba září štěstím. Tak vypadá fotka, kterou Alena zveřejnila na svém Instagramu po chycení květiny. Byli na svatbě přátel Stefanie Borrierové a Lucy Borgy, se kterými jsou si velmi blízcí. Pokud Alessandro poklekne, tak pro něho by to byla i v jeho věku první svatba, pro krásku druhá. „Já bych nemusela. Ale Alessandro to ještě nezažil, tak třeba k tomu někdy jednou dojde,“ prozradila potutelně Šeredová už dříve.

Alena je v rozvodovém řízení s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (42) a partnerova rodina ji vzala na milost. V katolické Itálii je totiž rozpad manželství brán velmi špatně, a navíc Alessandrova rodina patří k italské smetánce. „Náš rozvod je v procesu, protože Vatikán již povolil rozvod dříve než po třech letech odloučení, jak tomu muselo být v minulosti. Nicméně může trvat ještě rok, než bude rozvod u konce,“ svěřila se modelka před rokem.

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video se připravuje ...

Trojnásobná maminka

Šeredová má s Alessandrem pětiměsíční holčičku Vivienne Charlote a z prvního vztahu s Buffonem dva kluky – Louise Thomase (12) a Davida Lee (10).

Rozvod kvůli nevěře 

První svatbu měla Alena s Gigim v roce 2011 v bazilice sv. Petra a Pavla na pražském Vyšehradě. Po třech letech se však provalila fotbalistova nevěra s italskou moderátorkou s Ilarii D‘Amico a šli od sebe. Od té doby se také táhne dlouhý proces rozvodového řízení kvůli náboženské stránce v Itálii.

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.