Absolonová & David: Losovali auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Absolonová & David: Losovali auto!

Hlavní představitelka Angeliky Monika Absolonová losovala výherce automobilu za asistence Michala Davida.
Hlavní představitelka Angeliky Monika Absolonová losovala výherce automobilu za asistence Michala Davida.

PRAHA – Hlavní představitelé populárního muzikálu Angelika zpívali pro miliontého návštěvníka! Divadlo Broadway, které bylo slavnostně otevřeno 22. února 2002 premiérou původního českého muzikálu Kleopatra, se tak může těšit z velkého zájmu diváků.


A protože se ve středu v divadle slavilo, došlo i na velkolepé losování luxusního dárku.

Po představení zpěváci a herci v čele s hitmakerem Michalem Davidem, který složil k Angelice hudbu, vylosovali miliontého diváka, který si z rukou hlavní představitelky muzikálu Moniky Absolonové odnesl klíčky k novému autu.
Kliknutím zvětšeteMonika výherce losovala z dřevěné truhly, ve které byly všechny prodané vstupenky z tohoto dne, a jak se poté svěřila, vybrala své šťastné číslo. Automobil, který pro tuto příležitost věnovalo Divadlo Broadway a produkce Cleopatra Musical, totiž získal divák, který seděl na sedadle číslo 9.
„To se tak někdo má. Přijde si na představení a odveze se novým autem,“ hlásil trochu závistivě Josef Vojtek, který přesto osobně výherci přišel podat ruku a popřál mu spoustu šťastných kilometrů.


Autor: SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.