Upřímný pláč Gottové! Trhalo mi to srdce," přiznává Ivana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Upřímný pláč Gottové! Trhalo mi to srdce," přiznává Ivana

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek P. Machan)

Premiéra filmu Karel se blíží, tedy pokud se kvůli pandemii nezavřou kinosály. Vdova z Bertramky přitom popsala bolestné detaily z jeho natáčení plné vypjatých momentů.

„Během natáčení Karlovi často nebylo dobře, ale snažil se vyjít režisérce vstříc ve všech jejích nápadech. Točil do poslední chvíle, co jen byl schopen. O to víc mi trhalo srdce, když se mnohé záběry nakonec v dokumentu nepoužily. Stálo ho to úsilí a přemáhání, ale moc chtěl, aby ve filmu bylo vše, co měl na srdci," sdělila Ivana Gottová veřejnosti v otevřeném dopisu. 

Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět!

Video se připravuje ...

„Vystříhané scény jsem upřímně oplakala, ale nedalo se nic dělat. Natáčecích dnů bylo mnoho a všechno se do stopáže nemělo šanci vejít. Nelituji, že jsme si Olgu (pzn. red. režisérka filmu Karel Olga Špátová) pustili tak blízko k tělu a odhalili naše niterné pocity veřejnosti. Věřím, že i diváci naši otevřenost a upřímnost ocení. Karel přistupoval k natáčení s naprostým klidem a nechal se točit i v situacích, se kterými by před deseti lety jen těžko souhlasil," přiznala vdova z Bertramky. 

 

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 10. 2020 • 01:40

"Trhalo mi to srdce " už říkala Špátová,.Gottová to opakuje
Na jednom Gottovi makaly 3 /stará Špátová taky /.Bůhví kolik by toho vystříhal Gott sám, kdyby soudně uvažoval."Národ" opravdu, ale opravdu všechno vědět nemusí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.