Hugh Jackman: Natočil reklamu na Adama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hugh Jackman: Natočil reklamu na Adama

Hugh Jackman
Hugh Jackman (Profimedia.cz)

Herec Hugh Jackman (51) se rád předvádí! A hlavně má smysl pro humor. Dokázal to v nejnovější reklamě na obuvní značku R.M. Williams. V té Australan sedí tváří tvář zástupci firmy tak, jak ho pánbůh stvořil. Jen nohy, které má ležérně vyložené na stole, zdobí kožené boty výše zmíněné značky.

Společně dohadují podmínky reklamní spolupráce a obchodník, jemuž pohled na hercovo nádobíčko evidentně není dvakrát příjemný, Jackmana navádí: „Víte, přece vám nezakazujeme – ba dokonce vám to i vřele doporučujeme – nosit i jiné oblečení“ Představitel Wolverina bohorovně odvětí: „Hele, moje slovo platí. Když povím, že do toho jdu, tak do toho jdu naplno! A slogan je přece: Jenom R.M. Williams.“



Přečtěte si
lekno
7. 10. 2020 • 12:28

Keď "Adamovia" raz okúsia, ako sa rýchlo dostať k balíku za predvedenie nahého tela, nedokážu odolať. Kto raz pričuchne k bohatstvu, k luxusnému životu - veľmi ťažko bude potom prežívať "Volný pád.." Urobí všetko, aby nenastal. A s tým sa počíta - takto sa z mužov stávajú otroci mamony. Ani si nevšimnú, že sú predajní rovnako ako ženy, ktoré sa nahotou živia. Čo je na tom humorné, že on zo seba robí naháča pred obchodníkom v obleku, ktorý sa na jeho nahote baví ? Ten sa už nahý neukázal, má viac rozumu, ale pritom iste zarobí tiež dosť v dekadentnej reklame. HJ. je fešák, ale v X-men mi až taký sexi-idol nepripadal. Z hlavy mu vytŕčali 2 rohy z vlasov a na tvári nevkusné bokombrady. Neskor ho zaťažila ešte aj obrovská brada. Vyzeral s ňou ako prastarý kmeť. Iste je veľa žien, ktorým sa imidž zarasteného vlkolaka páči. Ale podľa mňa je on príťažlivejší s oholenou tvárou alebo s mini-strniskom. Má pekný úsmev - tak prečo ho schovávať ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.