Svár známých moderátorek? Kubelková šaty po Perkausové nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svár známých moderátorek? Kubelková šaty po Perkausové nechce!

Proč Kubelková odmítla garderobu po Perkausové?
Proč Kubelková odmítla garderobu po Perkausové? (Foto – FTV Prima)

Objednali jí desítky modelů, které teď všechny přijdou vniveč. A s tím i desítky tisíc, které do šatníku Evy Perkausové (26) investovala CNN Prima News. Iva Kubelková (43), která místo ní moderuje Showtime, chce mít totiž úplně jinou garderóbu!

Nedá se nic dělat, budou muset zase utrácet. Celý šatník po Perkausové, která odešla do Hlavních zpráv, se totiž musí vyměnit. Podle informací Aha! tak půjdou róby za desítky tisíc k ledu. „Eva měla pro Showtime desítky modelů, které byly vybírány přímo pro ni a upravovány jí na míru, aby perfektně seděly,” prozradil deníku Aha! zdroj s tím, že použít se nedají ani, když bude uvádět Hlavní zprávy. Tam totiž potřebuje střídmější modely.

Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo jejich "aférkou"?

Video se připravuje ...

Módní přešlap
„Všechny šaty, které měla Eva v Showtimu, skončí v propadlišti dějin. Použít tak výrazné modely na někom jiném, by bylo neodpustitelné faux pas,” dodal zdroj, který si nepřeje být jmenován. Jeho slova ale potvrdila mimoděk i sama Iva Kubelková, která bude Showtime uvádět za Evu.

Nové modely
„Ano, už jsme měli zkoušku nových modelů u krejčího. Nenosila bych něco, v čem se necítím dobře. Ono to pak na té obrazovce je na vás znát, i když se strašně snažíte, aby nebylo,“ řekla Aha! Kubelková. „I ta vizuální stránka je důležitá u toho moderátora, je dobrý dát si na ní záležet, takže už jsme si řekli, co zhruba a jak. Budeme se snažit, aby to bylo koukatelné,” dodala Iva.

Prasklé šaty
Šatník u moderátorů se neustále obměňuje a doplňuje – je to nekonečný a velmi náročný proces. Měsíc za měsícem, rok za rokem. Objednávají se desítky modelů měsíčně, které se zkouší, a ty co se hodí, se zařazují. Jak Aha! už informovalo, ne vždy to dopadne – v květnu na Evě praskly šaty a musely být rychle opraveny. Nakonec nebyly vyhozené a Eva je doteď používala.

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku":

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mikima2
6. 10. 2020 • 12:08

Včera při procházení televizními programy v televizi, jsem náhodou narazila na Primu, kde byla v obraze právě Kubelková. Bohužel, podle mne svoji garderobou černých minišatů zrovna moc neoslnila. Ta délka mini, pokazila celou krásu těch šatů. Je to pouze můj názor.

-bello-
6. 10. 2020 • 10:12

Zpravodajství je vážná věc! Obsadit tam moderátorku Perkausovou , které vypadá jak z píp šou mě šokuje a když jsem četla, že tam bude i Pavlína Wolfová, věděla jsem ihned, že tohle nikdy neotevřu a tak se i stalo! Vedení CNN se zbláznilo !
Kubelková v té své šou šaty může donosit. Garderobiérky ví, jak na to, aby té modelíně byly. ..
Nikdy jsem neviděla "Sfowtime".Stačila mi funící Gottová na Primě, kde strašila díky svému jménu ( a neodvolatelně ) 5 let a nikdy nezapomenu na červené šaty a její placatý zadek. (Červené šaty jsou fenomén a trik od dob "Death becomes her " a stejně tak, jak Gottová, tak se v nich nezapomenutelně odrovnala i Čvančarová .)
Jestli oblíknou Kubelkovou do červených šatů, bude třetí v pořadí a navždy v památce obrovský prsa a ošklivý nohy:

aveneta
6. 10. 2020 • 08:47

Komické žabomiší války....jde o to jak to kdo umí podat veřejnosti.
trochu vítězí asi Kubelková ve svém projevu či Něgrešová svým typyckým humorem...lidé moc nechtějí tu vyumělkovanou "bárbínu" která kráčí ve stopách Borhyové...ať si kdo vybere co chce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.