Absolonová se vrhla do rekonstrukce: Brzdí ji boj s úředníky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Absolonová se vrhla do rekonstrukce: Brzdí ji boj s úředníky

Monika, jak ji fanoušci neznají – v obyčejném tričku, legínách a s utěrkou v ruce.
Monika, jak ji fanoušci neznají – v obyčejném tričku, legínách a s utěrkou v ruce. (Foto Instagram.com)

Nedávno si pořídila vysněnou chalupu. Teď ale Monika Absolonová (43) na vlastní kůži zjišťuje, že rekonstrukce rozlehlé usedlosti na venkově není tak snadná, jak se zpočátku domnívala. Nejvíc zabrat jí dává úřední šiml!

Zpěvačka a její hokejista Tomáš Horna (39) chtěli svým synům Tadeášovi (4) a Matoušovi, kterému budou zanedlouho dva roky, dopřát klid na venkově, kde oba vyrůstali. Dlouhých pět let Monika hledala ideální místo, kde by se mohli usadit, a nakonec ho pomocí internetových známostí Ilony Csákové (49) našli.

Monika Absolonová - Tablet od srdce

Video se připravuje ...

Představy vs. skutečnost

„Takhle na důchod už to budeme mít hezký,“ těšila se Absolonová, když sdílela první snímky malebné chaloupky. Stavení ovšem potřebuje notně opravit a vyšperkovat, aby se z něj stalo pohádkové místo... A tak zpěvačka poznává i odvrácenou stranu chataření. „Původně jsem myslela, že na to vlítneme, a bude to raz dva. Rekonstrukce se odkládá do doby, než vyřešíme všechny úřední záležitosti, tzn. žádosti, povolení a tak dále,“ posteskla si Monika.

Nervy má jen jedny

Původně si prý myslela, že to zvládne sama, když má teď kvůli protikoronavirovým opatřením a zákazu zpěvu více času. Ale... „Myslím, že mám jen jedny nerv,y a do Luhačovic daleko, protože se například musím zeptat silnic a dálnic, jestli jim nebude vadit naše střecha?! Přátelé, kdo tahle nařízení vymyslel, to by mě zajímalo,“ povzdechla si zpěvačka. „Zabere to víc času, než jsem si myslela,“ dodala Monika, unavená takzvaným úředním šimlem.

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.