Výčitky potvory Sylvy ze Slunečné: Pocit viny a slzy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Výčitky potvory Sylvy ze Slunečné: Pocit viny a slzy...

Nevěstu Sylvu odvedl k oltáři Filip Tomsa.
Nevěstu Sylvu odvedl k oltáři Filip Tomsa. (Foto FTV Prima)

Dlouhé bílé šaty, svatební zvony. Bára Jánová (31) přiznala, že ještě nikdy svatbu netočila. Navíc se cítila provinile. „I když to bylo hrané, měla jsem pocit, že dělám něco proti svému příteli,“ svěřila se představitelka zlé sestry Sylvy v seriálu Slunečná.

Na vdavky už myslí. Zrovna nedávno to se svým partnerem řešila. „Chtěla bych to na nějakém hezkém místě v přírodě. I když nedávno jsem říkala příteli, že bych se chtěla vdávat na Cape Canaveral na Floridě, odkud startují vesmírné rakety,“ nemá ještě úplně jasno herečka.

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí

Video se připravuje ...

Před kamerou se prý trochu zasekla na svatebním slibu, který byl dost dlouhý. „Hodně jsme to opakovali, a jak svítilo slunce, odrážel se svit z mých šatů a bílého taláru, co měl oddávající. Oba jsme s Honzou slzeli,“ vzpomíná Bára na natáčení.

Svatba ve Slunečné: Bere si Sylva Štěpána z lásky nebo z rozumu?

Video se připravuje ...

Její kolega Jan Plouhar (38) coby Štěpán Vacek bral veselku sportovně. Má totiž už pár filmových sňatků za sebou. A je ve skutečnosti ženatý. „Svou svatbu jsem prožíval hodně,“ říká herec. Jeho žena Radka je členkou baletu ND.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.