Václav Kopta (55): Drsný boj s COVIDEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Václav Kopta (55): Drsný boj s COVIDEM!

Václav Kopta stále trpí příznaky koronaviru
Václav Kopta stále trpí příznaky koronaviru (archiv, instagram)

Vtipům na téma koronavirus se nesměje. Moderátorovi Peče celá země Václavu Koptovi (55) totiž není vůbec dobře. Už desátý den prý trpí šílenými horečkami. Průběh nemoci covidu-19 u něj není vůbec lehký.

Naštěstí ještě nemusel být hospitalizovaný. I tak ale herec a muzikant nezastírá, že si vir na jeho těle vybírá vysokou daň. Sužuje ho podstatně hůř než ostatní nakažené z řad celebrit. Za deset dní se mu nepovedlo srazit teplotu a pořád je mu hodně špatně. „Všichni, kdo tvrdí, že covid je virtuální manipulace, sloužící mocným tohoto světa k jeho ovládnutí, vzkazuju jediné – jste hlupáci a modlete se, aby se tenhle sekáč nepodíval taky na vás!“ okomentoval snímek, na kterém mu není viditelně dobře a leží v posteli. „Ty propocené noci, ranní zimnice – to je vlastně jenom takový Matrix? Tak proto jsem to napsal, víte? O tom, že je současná situace plná restrikcí, omezení a zákazů politicky zneužitelná – tak o tom žádná! Ale to se zdaleka netýká pouze nás! Ale to bych zabředl do politiky a to nechci. A víte proč? Nemám ji rád,“ dodal Kopta. Deník Aha! se s ním pokoušel spojit po telefonu, ale do uzávěrky dnešního vydání nereagoval.

Moderátor Kopta po Českém lvu: Proč jsem začal abstinovat?

Video se připravuje ...

Chytla to i Šinkorová
Dva měsíce dřela v pizzerii, protože během první vlny koronaviru nechtěla sedět s rukama v klíně. Když konečně může znovu do ateliérů seriálu Sestřičky Modrý kód, má Daniela Šinkorová (47) pozitivní testy na covid-19. „Od své nákazy se v ateliérech nepohybovala. Scény, které z důvodu karantény nemohla natočit, jsou přeloženy na náhradní termín,“ potvrdila Aha! mluvčí seriálu Kateřina Kotalová s tím, že přísně dodržují hygienická opatření. Komparzisté dokonce museli podepsat čestné prohlášení, že v posledních deseti dnech nepřišli do kontaktu s nakaženou osobou.

Nemocný i Nárožný?
Covid-19 se podle informací Aha! neměl vyhnout ani Petru Nárožnému (82). I když on sám ani jeho rodina se k tomu zatím nevyjadřují. Z natáčení seriálu Hvězdy nad hlavou ho ale museli údajně omluvit. „Mohu potvrdit, že ve všech našich projektech máme nebo jsme měli někoho v karanténě. Díky zavedeným hygienickým opatřením, zodpovědnosti a profesionalitě všech zúčastněných jsme zatím nemuseli na delší dobu přerušovat natáčení,“ řekl Aha! za Primu tiskový mluvčí Josef Ducký. 

TIHLE VŠICHNI PRODĚL A L I COVID-19
Zpěvák Richard Krajčo (43)
Herec Petr Čtvrtníček (56)
Herec Milan Kňažko (75)
Vdova Ivana Gottová (44)
Sexuolog Radim Uzel (80)
Herečka Simona Stašová (65)
Modelka Veronika Kopřivová (29)
Zpěvačka Hana Zagorová (74)
Operní pěvec Štefan Margita (64)
Zpěvačka Lucie Bílá (54)
Herečka Ivana Andrlová (59)
Herec Jiří Macháček (54)
Herec Ladislav Frej (78)

:Kopta, Hlas nebo Hejma: Pohřeb Petara Introviče přilákal řadu hvězd

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.