Šokující zpověď Slováčkové: RAKOVINA mi zachránila život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šokující zpověď Slováčkové: RAKOVINA mi zachránila život!

Anna Slováčková
Anna Slováčková (reprofoto FTV Prima)

Je to nemoc, před kterou se každý třese. Herečka a zpěvačka Anička Slováčková (24) ale po statečném boji s rakovinou prsu prozradila, že jí hrozilo ještě něco podle ní mnohem horšího. „Vnímám, že rakovina měla být poslední varování před tím, než bych mohla spadnout do něčeho opravdu špatného,“ řekla překvapivě.

A ještě v podobném tajuplném duchu pokračovala. „Myslím, že mi svým způsobem vlastně zachránila život, protože jsem měla hodně silné špatné stavy – ještě je tedy mám, toho se člověk jen tak nezbaví, ale začala jsem se o sebe opravdu starat. Nejspíš bych to neudělala, kdyby rakovina nepřišla,“ přiznala dcera Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77).

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video se připravuje ...

Tajemná slova 
Co je podle Aničky ještě horší než obávaná hydra, ale odmítla dál specifikovat. „To už nebudu dál řešit,“ řekla Anna Aha!. „Řekla jsem to v rozhovoru pro časopis Moje psychologie a tím to končí,“ dodala. Čtenářům tak ale dala prostor k různým spekulacím. Myslela rodinu? Co asi tím mohla mít křehká blondýnka na mysli? Vedla nějaký neuspokojivý život nebo zkusila něco zakázaného, co by jí mohlo posléze přivodit zkázu? Prožívala martyrium kvůli situaci ve své slavné rodině? To už představitelka prostořeké sestřičky Radky ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 neupřesnila.

Mějte se rádi
Nicméně dobře, že přišla na to, že o sebe musí pečovat. „Nic nepodceňujte a mějte se rádi,“ vzkázala už před časem svým příznivcům. „Nic netrvá věčně, každá mince má dvě strany. Platí to stále omílané: žij každý den tak, jako by to měl být tvůj poslední,“ radí Anička.

Mamografie. Podívejte se na video, jak probíhá vyšetření prsu: 

 



Přečtěte si
-bello-
26. 9. 2020 • 00:58

Myslela jsem, že je chytřejší.
Tak dobře, jestli poměřuje trýznivé depky s rakovinou , pak teď má oboje a může hodnotit.
Jenže pro každou má jiný lék.
Nějak to je celý nesmysl!

hanecek
21. 9. 2020 • 13:36

A co Jirka Krampol? Ten rakovinu prsu nemá????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.