Odhalené slabosti Willisových: Bruce zlenivěl, dcerka ztrácí zábrany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Odhalené slabosti Willisových: Bruce zlenivěl, dcerka ztrácí zábrany!

Bruce Willis s dcerou.
Bruce Willis s dcerou. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

V životě i toho největšího borce jednou přijde chvíle, kdy musí polevit ve svém vražedném tempu. A ta teď přišla i na hollywoodského bijce Bruce Willise (65). Statečný policista John McClane ze Smrtonosné pasti nám trošinku zlenivěl a pro své oblíbené pečivo si v Los Angeles jezdí na elektrokole.

Koupil si ale pořádný model, rolls-royce mezi elektrokoly! Jeho bicykl s elektromotorem Bosch se v Česku prodává od 105 990 korun výš a byl hned v několika zemích zvolen elektrokolem roku!

Bruce Willis v show Latermanna s hovězí pokrývkou na hlavě.

Video se připravuje ...

To Willisova dcera Tallulah (26) se teprve dostává do formy. Dosud se nikdy na rozdíl od svých sester na sociálních sítích nesvlékla a asi usoudila, že teď je ten správný čas odhodit zábrany. Na svůj Instagram bytová designérka pověsila fotku, na které jí zpod růžové košilky vykukují půlky jako dva stroužky česneku. Je to vzkaz jejímu příteli, nebo chtěla hezkou postavou naznačit, že její problémy s přijímáním potravy už skončily?

Bruce Willis s dcerami zazpíval svojí ženě k narozeninám:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.